PRESSET: Ronny Deila har det neppe lett for å sove for tiden, selv om et eventuelt tap for Hearts neppe vil forsegle hans skjebne.
PRESSET: Ronny Deila har det neppe lett for å sove for tiden, selv om et eventuelt tap for Hearts neppe vil forsegle hans skjebne. Foto: Svein Ove Ekornesvaag (Ap)

Mer hodebry for Deila

Tap i ligacupen er neppe nok til å gi Ronny Deila sparken, men Celtic står overfor en tøff oppgave i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det er en rekke spennende kamper på onsdagens langoddsprogram. Ligacup spilles på hele kontinentet og italiensk Serie A stiller med full runde!

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1
: Denne kampen vinner selv Liverpool
Oddstips 2: Milans superspiss er på gang 
Tippekupongen: Realt bananskall for United

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper

V75 Bjerke: Giganten viser vei mot bonuspotten

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 20.40.
Hearts - Celtic, H 5,70.

Selv om det meldes mye om presset som er på Ronny Deila, går det i det minst bra i den skotske eliteserien. Dette er ligacupen, og blir således viktig for den forventede trofésankingen til Celtic.

Likevel: Det er mye som ikke stemmer for Celtic denne sesongen, og de har også Europa League å tenke på. Muligens bruker Deila denne kampen til å gi sine spillere en etterlengtet hvile, all den tid ligacupen faktisk er det minst viktige trofeet de er med i kampen om.

I helgen smadret de imidlertid Dundee United med hele 5-0, noe som viser at de er sterke i hjemlige turneringer. Det er ikke et dårlig lag i Skottland, selv om de har slitt i Europa.

På skadefronten ser det godt ut. James Forrest og Scott Allan er neppe klare for en start-plass, men er med i troppen.

Hjemme-Hearts
Hearts har fem kamper på rad uten tap og ligger på en tredjeplass i ligaen. Hjemme har de 4-1-1 i ligaen og en imponerende scoringsrate, og Celtic har vært mer sårbare denne sesongen enn tidligere.

De kommer nok til kampen vel vitende om de kan vinne denne kampen. I tillegg er Tynecastle Stadium kjent som en av de aller beste - hvis ikke den beste - atmosfæren i skotsk eliteserie, og stemningen er neppe verre når Celtic kommer på besøk.

I tillegg får hjemmelaget tilbake venstreback Juwon Oshaniwa og ving Gavin Reilly fra skadet. Forsvarer Alim Ozturk og spiss Soufian el Hassnaoui er skadet.

Kanskje Hearts kan gi Deila mer hodebry. Oddsen på 5,70 er uansett for god til å si nei til!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør