Fernando Torres har slitt med å komme igang i Milan-trøya.
Fernando Torres har slitt med å komme igang i Milan-trøya. Foto: Olivier Morin (Afp)

Milan blir kraftig overvurdert

Til tross for en overbevisende seier sist, er det lite som tyder på at Milan fortjener favorittstempelet mot formlaget Genoa.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Langrennstips: Er det virkelig kjørt for Johaug?
Skiskytingstips: Sølvvinner som duger
Oddstips 1: West Ham har skjønt det
Oddstips 2: Aston Villa jakter to på rad
Tippekupongen: Europa rundt med tippekupongen
V75 lørdag: Enorm suksess - 800 000 innspilt
V4 Jägersro: Herlig galoppomgang
V64 Eskilstuna: Søndagsmoro med Goop

Lørdagen kunne ikke startet verre og undertegnede tar selvkritikk for Stuttgarts 0-4-tap for Schalke 04. Cardiff presterte ikke å avgjøre, men det gjorde Stoke og vant til 3,75 i odds. Det gjorde at vi kom oss gjennom lørdagen med en godkjent profitt.

Sportspills Facebook-side er perfekt for deg som ønsker daglige oppdateringer på sport og spill.

søndagens langoddsprogram finner vi mye godt og blandet, og nesten alle de europeiske ligaene tilbyr kamper. I tillegg finner vi mange spennende vintersportspill.

Dagens langskudd
Genoa - Milan, H 2,70

Dagens langskudd

Genoa - Milan H

For en sesongåpning hjemmelaget har hatt! Det var få som så for seg at Genoa skulle ligge på fjerdeplass med åtte kamper uten tap. Men det er akkurat det som er situasjonen for Genoa.

I cupen gikk det imidlertid litt tråere og de røk ut for Empoli i midtukens runde.

Genoas offensiv er en spennende miks av teknisk begavede spillere og tungvektere som Alessandro Matri. Trener Gasperini er erfaren når det gjelder lag med mindre ressurser, og nettopp derfor trives han så godt i Genoa for tiden.

Han må kun klare seg uten Nicolas Burdisso i denne kampen. Milan-spilleren Matri, som er på lån til Genoa, kan spille kampen.

Spillemessig bedre fra Milan
Etter fem kamper uten seier var det tydelig lettelse å spore på Filippo Inzaghis fjes etter de overbevisende vant 2-0 mot Udinese sist. Likevel sliter midtspissen Torres med å score mål, og mye av ansvaret ligger på ustabile Jeremy Menez.

Spesielt kantene fikk de mye plass på i kampen mot Udinese, og det utnyttet de godt. En luring som Gasperini kommer aldri til å tillate det samme i dag, og det har vist seg veldig lett å stoppe Milans angrepsplan. Defensivt er de gjestfrie med hele fem baklengsmål mer enn dagens motstander.

Alex, de Sciglio og Abate mister alle kampen i dag, samtidig som Essien er suspendert.

Milan viste bedring sist, men totalt sett er det ingen tvil om at Genoa har hatt den beste sesongen så langt. 2,70 virker som et veldig fristende langskudd denne søndagen.