Mjøndalen-spiller Mads Hansen smiler på dette bildet. I ettermiddag venter en knalltøff bortekamp mot Tromsdalen.
Mjøndalen-spiller Mads Hansen smiler på dette bildet. I ettermiddag venter en knalltøff bortekamp mot Tromsdalen. Foto: Heiko Junge (Scanpix)

Mjøndalen får det strevsomt i nord

Ekspertene tror Mjøndalen vinner borte mot Tromsdalen søndag kveld. Men så lett er det nok ikke.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Tippetips:Helnorsk tippekupong med 1,7 mill i bonuspotten
Oddstips 2:Hareide i knalltøff bortekamp
Oddstips 3:Vidunderlig odds på Sverige
V4 Göteborg galopp:Over 400 000 innspilt siste 14 dager
V65 Sørlandet:
En babe redder jackpotkronene

Søndagens langoddsprogram bærer preg av at fotball-VM er i vente. De store ligaene er avsluttet for sesongen og grunnet en rekke privatlandskamper i fotball i helgen, er det også tynt med utvalg ellers. Heldigvis er det full runde i 1. divisjon her hjemme, og i tillegg spilles det noen svært interessante kamper i Allsvenskan. Legg så til noen flotte privatlandskamper så er det likevel bra utvalg søndag.

Vi lanserer tre singelsspill denne søndagen og alle har det til felles at det er spreke oddser på samtlige.

Dagens spill
Tromsdalen - Mjøndalen H 3,30

Tromsdalen fikk en brukbar start på sesongen, men har ikke vært flink til å avgjøre kamper. Har bare tatt ett poeng på de siste fire kampene og har falt ned til 12. plass med 12 poeng. Men meget solide 3-2-0 hjemme i Tromsø.

I spillboksen under kan du levere singelspill på denne kampen. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mjøndalen har møtt meget sterk motstand i de siste tre kampene, og det er sterkt å unngå tap mot lag som Tromsø og Sandefjord. Ledet lenge 2-0 mot sistnevnte torsdag, men slapp inn to sene mål og måtte ta til takke med den tredje poengdelingen på rad. Ligger på tredjeplass med 22 poeng. Har fortsatt ikke tapt borte (3-2-0). Tromsdalen er som alltid svært vanskelig å slå hjemme, og denne blir tøff for Mjøndalen.

Slik oddsene er satt i denne matchen, er hjemmeseier det eneste alternativet oddsmessig og 3,30 på Tromsdalen er strålende odds. Til over tre ganger pengene så skal altså Tromsdalen vinne en av tre slike matcher og det er de selvfølgelig i stand til.


Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør