Mjøndalen-spillere jubler etter at laget slo Viking 2-0 i en seriekamp i OBOS-ligaen 10. april i år.
Mjøndalen-spillere jubler etter at laget slo Viking 2-0 i en seriekamp i OBOS-ligaen 10. april i år. Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)

Mjøndalen jakter enda en skalp fra Eliteserien

Mjøndalen slo ut Eliteserielaget Stabæk i cupens 3. runde. Onsdag er det hjemmekamp mot Haugesund i 4. runde.

Kommersielt

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Onsdagens cupdobbel: Favorittpreget hjemmedobbel
Onsdagens cupsingel: Mjøndalen jakter ny skalp fra Eliteserien
Midtukekupong: VM-start og hjemlig cup på ukens midtukekupong
V76 Jarlsberg: Frøyu Petter tar sin fjerde strake
V75 lørdag: Drømmelørdag med doble V75-omganger
Overgangsvinduet:
Sjekk siste nytt
VM i fotball: Slik ender VM

Onsdagens langoddsprogram byr blant annet på fire kamper i den fjerde runden av cupen her hjemme og på viktige opprykkskamper både i Spania og Italia. I tillegg er det en rekke kamper både i MLS og brasiliansk Serie A natt til torsdag.

Mjøndalen - Haugesund H 2,85 (spillestopp kl 18.25)


Mjøndalen innledet med svake 0-4-2 på de seks første seriekampene i årets OBOS-liga, men har tatt seg kraftig sammen og står nå med 5-0-1 på de seks siste seriekampene og etter søndagens 2-1 seier hjemme mot HamKam, avanserte laget til 3. plass a poeng med toer Sogndal. Eliteserielaget Stabæk ble slått 2-0 i tredje runde. Totalt 2-3-1 hjemme i Mjøndalen.

Klikk her for å levere dette spillet

Et effektivt Haugesund lot Sandefjord ha ballen i søndagens bortemøte i Eliteserien og scoret selv målene. 2-0 seieren der gjør at Haugesund avanserte til 4. plass på tabellen, a poeng med Rosenborg på 3. plass og sju poeng bak serieleder Brann. Måtte slite for å ta seg av Nest Sotra borte i 3. runde og scoret seiersmålet 2 minutter på overtid.

Mjøndalen jakter en ny Eliteserieskalp og kan fikse dette. 2,85 på hjemmeseier er så fristende at vi setter pengene på Mjøndalen i denne cupkampen.

Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør