Per-Åge Skrøder og hans Modo tar imot Linköping hjemme i Fjällreven Center mandag kveld.
Per-Åge Skrøder og hans Modo tar imot Linköping hjemme i Fjällreven Center mandag kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Modo mye bedre enn vist

Modo og Per-Åge Skrøder har vist fremgang etter trenerskiftet og har vinnersjanse hjemme mot Linköping mandag kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny mandag:
Oddstips 1: Djurgården og Patrick i støtet
Oddstips 2: Irland gjør jobben i Dublin
V65 Leangen: Leangenfest med Mjøen
V64 Färjestad: Jakobsson herjer på Färjestad
V4 Halmstad: Untersteiner fikser lunsjen

Mandagens langoddsprogram har sitt store høydepunkt i returmøtet mellom Irland og Bosnia i playoff til neste sommers EM-sluttspill i Frankrike. Utover denne kampen er det i all hovedsak ishockey-kamper som dominerer programmet. To kamper fra den svenske eliteserien står på programmet, og i tillegg en kamp fra Hockeyallsvenskan. I tillegg er det naturligvis en del NHL-matcher natt til tirsdag på listen og ellers hockey fra både KHL og Danmark.

Modo - Linköping H 2,75
Vi lanserte Modo som et helfrekt langskudd borte mot Färjestad torsdag (odds 5,35) og det gikk nesten. Tre ganger var Modo i ledelsen, men det endte 3-3 etter ordinær tid, og dessverre hjalp det vårt tips lite at Modo vant etter forlengning. Dermed gikk vi på igjen fredag og lanserte Modo i hjemmemøtet med Ørebro, men tross formidable 42-19 i skuddstatistikk endte Modo opp med å tape 0-5 etter slett keeperspill av Adam Reideborn. Uansett er Modo klart forbedret etter trenerbyttet og får laget litt orden på defensiven til kveldens kamp, er det klare vinnermuligheter i kveld.

Linköping hadde åpenbart ikke godt av landslagspausen og har tapt sine to første kamper etter pausen. Begge mot formsterke Växjö Lakers. Torsdag ble det 0-1 tap hjemme, og lørdag ble det 0-3 borte. Viktige Rhett Rakshani mangler fortsatt, men Nick Sørensen er tilbake etter karantene. Jonas Junland skadet seg lørdag og spiller trolig ikke.  

Byron Richie er fortsatt skadet for Modo som har tapt sine to første møter mot Linköping denne sesongen, derav det ene hjemmemøtet (2-3).

Men Modo er klart forbedret og dette handler uansett om oddsspill. 2,75 for at Modo tar denne er godt betalt og vi går på Modo for tredje gang på under en uke.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør