Tor Ole Skullerud har hatt mye å juble for denne sesongen.
Tor Ole Skullerud har hatt mye å juble for denne sesongen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Molde jakter et drømmescenario

Tor Ole Skulleruds menn skal til Ukraina for å kjempe om Europa League-plass, og har mange forutsetninger for å sikre et godt utgangspunkt.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige torsdagtips:
Dagens langskudd: Brommapojkarna byr på problemer

Det er Europa League som er i førersetet på dagens langoddsprogram.

Dagens singel
Zorya Lugansk - Molde, B 2,30

Dagens singel

Zorya Lugansk - Molde B


Denne kampen er flyttet til Kiev, etter UEFA i forrige uke besluttet å flytte alle kampene fra øst-Ukraina til mer fredelige omgivelser i vest.

Det betyr for Zorya at deres supportere må ta en over 80 mil lang tur fra Lugansk til Kiev for å støtte sitt lag. Det etter de hadde få problemer med å slå albanske Laci 5-1 sammenlagt i forrige runde.

Molde er suverene i Tippeligaen og har en ni poengs luke. Tor Ole Skullerud har blitt offer for mye misunnelse fra andre managere denne sesongen, siden han har den, med god margin, mest komplette stallen i Norge. Da er det også muligheter til å hevde seg i Europa.

Kom seg til tredje kvalifiseringsrunde med 5-2 sammenlagt mot Gorica. Var meget solide spesielt i hjemmekampen, men var aldri i nærheten av å tape borte heller.

Skulleruds lag har befestet sin posisjon som Norges beste lag den siste tiden med 6-1-0 i form. I løpet av hele sesongen har de tapt kun én kamp, og det mot Odd Grenland.

Molde er et veldig sterkt lag, og kan sikre et fenomenalt utgangspunkt med seier i kveld. Alt ligger til rette for at de kan klare nettopp det. 2,30 er meget god odds på at Molde tar med seg et drømmeresultat hjem til Molde.Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør