FATTET: Tor Ole Skullerud hadde dessverre ikke mye i smile over etter forrige seriekamp mot Haugesund.
FATTET: Tor Ole Skullerud hadde dessverre ikke mye i smile over etter forrige seriekamp mot Haugesund. Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)

Molde virker resignerte

Glimt har to hjemmekamper uten scoring på rad og i dag kommer formsterke Glimt på besøk.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsprogram:
Oddstips 1: Fram Larvik er i slag
Oddstips 2: Forferdelig år for Hareide 
Tippekupongen: Glimt er i sitt livs form

V75 Sørlandet: Dobbel syverpott og haugevis med millioner
V65 Jägerso Galopp: Derbydag med jackpot på Jägersro

Av fredagens to tips, gikk singelen til 2,05 inn. Langskuddet på Aston Villa endte i en kjedelig 0-0-kamp.

Det er et rikelig utvalg på lørdagens langoddsprogram, og Allsvenskan, Tour de France og Oddsen-ligaen er blant hendelsene som preger det.

Mens du venter på Premier League-start, kan du allerede nå sette opp ditt eget lag i Nettavisens splitter nye Premier League fantasy! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart 16/17 - og det vil du vel ikke gå glipp av?

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 17.55.
Molde - Bodø/Glimt (0-1), B 3,45.

Vi kjører en dobbelsjanse på uavgjort eller borteseier denne lørdagen. For mens resten av Tippeligaen har ferie, har Molde og Bodø/Glimt noe uoppgjort.

Det kan virke som om Molde nådde toppen i fjor, da de suverent sikret seriegullet. Nå har de slitt med skader på Bakenga og Gulbrandsen i tillegg til det som virker som manglende motivasjon.

Molde fikk en god opplevelse i Champions League-kvalifiseringen mot de armenske mesterne Pyunik forrige tirsdag, men har slitt i Tippeligaen. Luften virker å ha gått ut av Molde i seriesammenheng og de har to målløse kamper på rad hjemme på Aker Stadion.

Ellers er skadesituasjonen fortsatt lik, selv om Mushaga Bakenga er tilbake i trening. Fredrik Gulbrandsen og Joshua Gatt er stadig ute.

Uansett virker seriegullet å være tapt - de er allerede elleve poeng bak Rosenborg.

Glimt reiste seg
Bodø/Glimt er på sin side i sitt livs form med tre seiere på rad. Vålerenga, Rosenborg og Mjøndalen har alle måttet gi tapt for Glimt de siste ukene.

Plutselig sitter spillet for gjestene, som plutselig har begynt å spille sammen igjen. Badou og Sané virker å ha funnet ny motivasjon, mens Alexander Sørloth har levert tre banens beste-prestasjoner på rad.

Jan Halvor Halvorsen føler trolig at han flyter på en sky, men laget vil føle at de kan slå hvem som helst i den formen de er i nå. I tillegg vet de at Molde har slitt i det siste og har en Mesterliga-kamp i beina - de ser sitt snitt til å ta ytterligere poeng her, men er trolig fornøyd med bare ett.

Lasse Staw, Ruben Imigen og Martin Pedersen er stadig ute, sistnevnte kan rekke kampen. Badou er suspendert.

Det kunne ikke vært et bedre tidspunkt for Glimt å få en tøff bortekamp som dette. Høye på selvtillit vil de kjempe alt før ferien og 3,45 er for god odds på minst ett Glimt-poeng til at vi kan si nei.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør