Sander Svendsen intervjues etter sist helgs tippeligakamp mellom Sarpsborg og Molde på Sarpsborg stadion.
Sander Svendsen intervjues etter sist helgs tippeligakamp mellom Sarpsborg og Molde på Sarpsborg stadion. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Moldes lokale supertalent

17 år gamle Sander Svendsen har imponert for Molde denne sesongen. Fredag setter vi penger på at Sander scorer hjemme mot Haugesund.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny fredag:
Tippeligaen: Siste nytt om statusene i klubbene
Oddstips 1: Federer på finalejakt
Oddstips 3: Gasquet gir Djokovic kamp
V64 Axevalla: Millionjackpot med Stochampionatkval
V65 Biri: Donovan gjør kort prosess
V75 Harstad: Historisk V75-kjøring i nord med dobbel 7'erpott
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Fredagens langoddsprogram er forholdsvis magert på fotballfronten, men det spilles ihvertfall Tippeliga. Utover det er det to meget spennende semifinaler for menn i Wimbledon-turneringen i tennis og Tour De France ruller videre med den sjuende etappen.

Sander Svendsen scorer mål? Ja. Odds 2,10
Molde prises til 1,22 hjemme mot Haugesund og tomålsseier prises til 1,60 av Norsk Tipping. Det er ikke mye å skryte av, selv om det er store muligheter for at Molde vinner kampen.

Da må vi lete etter andre objekter, og et målscorerspill er alltid et alternativ. Sist helgs tremålsscorer for Molde Ola Kamara gir 1,70 i odds for scoring, makker Mohamed Elyounassi og med 2,20, mens stortalentet Sander Svendsen gir 2,10 dersom han finner veien til nettmaskene. 17-åringen har notert seg for seks scoringer i Tippeligaen denne sesongen og han har scoret i tre av de fire siste seriekampene der Molde har scoret mål.

Noterte seg for en scoring i bortekampen mot Sarpsborg sist fredag og har sett fryktelig pigg ut på slutten. 22 scoringer har Molde på sju første hjemmekampene, og det betyr et snitt på tre scoringer per hjemmekamp. Formsterke sander Svendsen spilles som målscorer hjemme mot Haugesund fredag til godkjente 2,10 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør