Falcao har forlatt Monaco og overlater mye ansvar til Dimitar Berbatov.
Falcao har forlatt Monaco og overlater mye ansvar til Dimitar Berbatov. Foto: Stephane Mahe (Reuters)

Monaco står svekket tilbake

Etter å ha tatt Ligue 1 med storm i fjor, venter en ny hverdag for Monaco. I den er også Mesterligaen med.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige fredagstips:
Oddstips 2: De har banket på himmelens dør
Tippekupongen: Helgevorspiel med tippekupong
V75 Färjestad lørdag: Tidenes superpott i V75
V65 Biri: Vi banker en favorit
V64 Kalmar: Heiskanen i dur og moll
V65 Solvalla: Lunsj på Valla

Det er endelig duket for en helg med klubbfotball, og det er flere storkamper som byr opp til dans på dagens langoddsprogram.

Dagens singel
Lyon - Monaco, H 2,35

Fredagens singel

Lyon - Monaco H


Hjemmelaget har allerede kommet godt i gang med sesongen, og har 3-0-4 de siste kampene. De røk ut av Europa League-kvalifiseringen mot lille Giurgiu, og i ligaen ligger de for tiden på 17. plass.

Likevel er vi nødt til å dykke bak resultatene, og der finner man at Lyon har dominert flesteparten av kampene de har spilt. De sliter litt med uttellingen, men har mye ball.

Et lyspunkt er imidlertid at Alexandre Lacazette virker å ha våknet til live, og han har scoret tre av Lyons fire ligamål så langt. Han hadde også en bra sesong i fjor, og det er gledelig at han har etablert seg på et høyt nivå.

Det har ikke kommet noen nye skaderapporter etter landslagspausen, og Yoann Gourcuff er sammen med viktige Samuel Umtiti ventet å stå over kampen.

Tidenes superpott i V75. 27 mill ekstra i sjuerpotten og enorme 92 millioner til alenevinner. Kjøp en kupong fra Nettavisen i spillboksen under.


Monaco har på sin side endelig kvittet seg med sagaen om Radamel Falcao, men på banen vil spissen bli sårt savnet. Nå hviler desto større press på skuldrene til Dimitar Berbatov, som har åpnet godt med to scoringer.

Likevel er det flere enn Falcao som har forlatt fyrstedømmet. Også Emmanuel Rivière og James Rodriguez har funnet nytt beite, noe som betyr at spillere som scoret til sammen 28 mål i fjor er borte. 

De har imidlertid en skadefri tropp.

Også Monaco har hatt en trøblete sesongstart, og står på 15. plass med fire poeng. Men Monaco må også tenke på den kommende uken, der åpningskampen av Mesterligaen mot Leverkusen blir uhyre viktig. Da kan det bli fort gjort å miste fokus.

Samtidig er 2,35 fin odds på et hjemmelag som har fått dårlig betalt, og blir dermed fredagens soleklare singel-valg!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør