Tre poeng mot Bradford i kveld vil bety at Scunthorpe har sikret fornyet kontrakt i League Two når det gjenstår to runder igjen av sesongen.
Tre poeng mot Bradford i kveld vil bety at Scunthorpe har sikret fornyet kontrakt i League Two når det gjenstår to runder igjen av sesongen. Foto: Dave Howarth (Pa Photos)

Motivasjonsspill til 2,25 i odds

Formsterke Scunthorpe har klart mest å spille for i kveldens hjemmekamp mot Bradford.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
CL-dobbel: 
Bayern på trynet ut?
V4 Solänget:Gaver til lunsj
V4/V5 Momarken:Innholdsrik lunsj
V65 Forus: Noe for de større løpene

Tirsdagens oddsprogram består blant annet av objekter fra Champions League, 1. runde i den norske cupen, Championship, League One, League Two, Allsvenskan, NHL og SHL-finalen.

Scunthorpe - Bradford H 2,25
Scunthorpe har hatt en trist sesong i League One, der laget tidvis har vært involvert i nedrykksstriden. Formen har imidlertid vært ganske god den siste tiden, og i kveld kan ny kontrakt på Englands tredje høyeste nivå sikres.

Da trengs det tre poeng, for ved uavgjort i kveld og tap i de to siste kampene vil det teoretisk sett være mulig med nedrykk.

Fraværsmessig ser det bra ut for Scunthorpe, og manager Mark Robins kommer trolig til å starte med samme ellever som spilte 2-2 borte mot Colchester lørdag. Backen Alex Davey , som har mistet de to siste kampene grunnet skade, kan være aktuell for en startplass.

Middelhavsfarer Bradford har hatt lite å spille for på tampen av sesongen, og det er også synlig når man ser på resultatene den siste tiden. På de fire siste kampene er det bare blitt ett poeng og 1-11 i målforskjell. Det skal tas med i betraktningen at motstanden har vært god i denne perioden, men tallene er uansett veldig lite pene.

Til kveldens kamp er laget svekket i forsvar av at den faste midtstopperen Rory McArdle må sone karantene. Filipe Moraiser ute med skader, og det er usikkert om hans kantkollegaMark Yeates blir klar.

Scunthorpe har fine 2-3-0 på de siste fem hjemmekampene og har klart mest motivasjon i kveld. Vi setter pengene på at det nyopprykkede laget sikret fornyet kontrakt med seier i kveld. H betales med 2,25 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør