Jose Mourinho og Manchester United er ute etter en pangstart på Premier League fredag.
Jose Mourinho og Manchester United er ute etter en pangstart på Premier League fredag. Foto: Andreas Gebert (Reuters)

Mourinho forsvarer seg til seier

Premier League er her, og vi tror ikke på noe fyrverkeri av en kamp fredag. Vi tror uansett United vinner kampen!

Kommersielt

Endelig er det 10. august. Datoen alle som elsker fotball har ventet på. Premier League sparkes i gang og det er bare å benke seg foran skjermen 21:00 i kveld. Manchester United tar i mot Leicester på ærverdige Old Trafford. Ved siden av dette skal vi ikke glemme oppgjøret i Eliteserien mellom Sandefjord og Tromsø som begynner 19:00.

Siden det er første runde i Premier League lager vi oddstips til alle helgens kamper. Vi har klart oddstips til alle lørdagskampene. Ta en titt på dette her:

Huddersfield - Chelsea: Chelsea taper serieåpningen

Newcastle - Tottenham: Spurs fikser reprise på St. James' Park

Bournemouth - Cardiff:  Bournemouth stopper tapsrekken

Wolverhampton - Everton: Everton mener virkelig alvor

Fulham - Crystal Palace: Tett londonoppgjør gir oss en treoddser

Watford - Brighton: Statstikken taler for U

NB! Har du husket å levere Eurojackpot-kupongen denne fredagen? Du kan nemlig vinne 267 millioner. Lever kupongen her!

Manchester United - Leicester City - U/H 3,75 (Spillestopp 20:55)


En etterlengtet serieåpning i Premier League for mange, åpner denne midtukekupongen. Leicester gjester Old Trafford og Manchester United i denne fredagskampen.

Manchester United har slitt i sommer. Mye skader, og flere spillere har kommet sent i gang grunnet VM-sluttspill. Noen vil nok være tilbake her, men det er vanskelig å forutsi United sin lagoppstilling. Kaptein Valencia er definitivt ute, sammen med Matic og Rojo. United tapte sin generalprøve 0-1 for Bayern München sist søndag, og var svake. Ikke et eneste skudd på mål hadde laget. Sist sesong endte United på andreplass hele 19 poeng etter seriemester Manchester City. De røde djevlene hadde 15-2-2 hjemme på Old Trafford. Dette er veldig sterkt, og selv om laget til tider ikke imponert på ærverdige Old Trafford i fjor, vant dem de fleste kampene.

Slik ser du fotball på nett

Spennende blir det å se om manager Mourinho kjører Lukaku og Pogba rett inn på laget etter bare noen dagers trening etter ferie. Vi tror ikke han gjør det, men man vet aldri. I sommer har laget hentet inn brasilianske Fred. Dette er en spennende signering. Ved siden av dette har ikke Mourinho og co vært veldig aktive på markedet. Lee Grant, den 39 år gamle keeperen, har dog ankommet klubben. Daley Blind har og forlatt Manchester, til fordel for moderklubben Ajax.

Leicester sliter også litt, grunnet ferie etter VM i Russland i sommer. Toppscorer Vardy og midtstopper Harry Maguire (tungt linket til United, men forblir trolig i Leicster) er nettopp tilbake i trening, og er usikre. Leicester endte på niendeplass i fjor, og vant bare fem ganger på fremmed gress. Generalprøven var solid, med en fin 2-1-seier mot franske Lille.

Det var tungt å se stjernespiller Riyad Mahrez ta turen til Manchester City, men Leicster har vært aktive på overgangsmarkedet i sommer. Den dyreste spilleren laget har kjøpt er James Maddison fra Norwich. Ricardo Pereira fra Porto er og hentet inn, samt Caglar Söyüncü fra Freiburg og Filip Benkovic fra Dinamo Zagreb. Johnny Evans og Danny Ward er og to spennende signeringer.

Evans (tidligere Man United) er ute med skader foran serieåpningen.

Begrunnelse U/H: Det er seriestart. Lagene er ikke i nærheten av å være i sin beste form. Det er store muligheter for at førsteomgangen blir preget av tregt tempo. Vi tror United vinner, og i en kamp der ren hjemmeodds er lite spennende, går vi for U/H til 3,75.

Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør