TOR-MONSTER: Thomas Müller spiller sjelden en dårlig kamp og scorer "alltid".
TOR-MONSTER: Thomas Müller spiller sjelden en dårlig kamp og scorer "alltid". Foto: Patrik Stollarz (Afp)

Müller baner vei for herlig trippel

Vi tror på over 2,5 mål i en rekke kamper på onsdagens spenstige trippel.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Tirsdag ble det glitrende treff på Nettavisens oddstips. Singelen med United-tap til 2,25 i odds og dobbelen med PSV-seier og Real Madrid-storseier til 2,71 i odds gikk inn av totalt tre oddstips.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1: Det belgiske underet kroner verket
Oddstips 2: Thomas Müller leverer alltid
Onsdagens langskudd: Barcelona kan ta en hviledag

TV-kampene: Slik ser du ukens fotballkamper

V4: Ny smakfull lunsj
V76: Patricia danser unna igjen

Det er mye deilig fotball på langoddsprogrammet også denne onsdagen, med siste runde i Champions League for denne gang. I tillegg spilles en rekke håndball- og hockey-oppgjør, med kanskje NHL som mest interessante.

Dagens trippel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Over 2,5 mål i Leverkusen - Barcelona og Olympiakos - Arsenal + Thomas Müller scorer mål, samlet odds 4,56.

Over 2,5 mål i Bayer Leverkusen - Barcelona, 1,47
Forutsetningene for Bayer Leverkusen er at de må vinne for å ha sjanse på avansement, og kommer trolig til å gå ut i et heidundrende tempo. De har gått over i fire av fem gruppespillskamper så langt, unntaket var forrige kamp mot BATE Borisov.

I tillegg til å ha et bra angrep ledet av Javier Hernandez, har de et tidvis svært vaklevorent forsvar, som vist spesielt mot Roma over to kamper.

Gjestene sparer Andres Iniesta og Gerard Pique, og har en rekke skader i forsvar samt supertrikseren Neymar. De har ingenting å spille for og kan således senke skuldrene noe, samtidig som vi vet hvor kapable de er foran mål. Selv uten Neymar, det finnes en rekke gode erstattere.

Her må Bayer Leverkusen score mål, og Barcelona er ikke verst offensiv de, heller. Det blir mål og vi tror over 2,5 til 1,47 i odds.

Over 2,5 mål i Olympiakos - Arsenal, 1,55
Til enhver tid i dette oppgjøret må et lag fremover i banen, i utgangspunktet Arsenal. Med tomålsseier er Arsenal videre og de har dermed intet valg: Minst to mål må scores.

Det er de mer enn kapable til, selv om det har lugget i to av de tre siste Premier League-kampene mot Norwich og West Bromwich. I helgen hadde de få problemer med å slå Sunderland 3-1 hjemme.

Olympiakos er ikke verst foran mål heller, det så vi da lagene møttes til en 3-2-kamp på Emirates. Grekerne fortjener all hyllest for å ha levert på et såpass bra nivå i den kampen, her blir nok forsvar det viktigste våpen.

De siste fire kampene i alle turneringer har hjemmelaget gått over, og i fire av fem kamper totalt i gruppespillet.

I et scenario der ett lag til enhver tid må i angrep, er det dømt til å bli mål. Vi tror heller ikke Olympiakos har mulighet til å stå imot Arsenals press særlig lenge. Over 2,5 mål til 1,55 spilles.

Thomas Müller scorer mål mot Dinamo Zagreb, ja 2,00
Mr. Reliable, Thomas Müller, har vært et fast innslag på Nettavisens oddstipssider denne Champions League-høsten. Han leverer også jevnt og trutt, og har tretten mål på 15 kamper totalt denne høsten. I Champions League har han scoret i tre av fem kamper.

Etter landslagspausen hadde han scoring i tre kamper på rad, før hans Bayern München ble feid av banen i andre omgang mot Borussia Mönchengladbach i helgen og tapte 3-1. Müller tegnet seg ikke på scoringslisten i den kampen.

Selv om denne kampen er helt uten betydning og sjansen er der for at Müller kan bli spart eller byttet ut. De møter imidlertid Ingolstadt i helgen, så det er ikke mye å hvile seg til, for å sette det på spissen.

I tillegg er Pep Guardiola ikke en mann som aksepterer tap, og man kan forvente et Bayern München som dundrer ut for å vise seg frem igjen. Det gjelder å avslutte Champions League-høsten på best mulig vis og da er Thomas Müller alltid til å stole på hva mål angår.

Sjekk imidlertid lagoppstilling opp mot kampen før du leverer denne. Hvis han mot formodning ikke spiller (han spiller dog nesten alltid, uansett), kan over 2,5 mål til 1,50 i odds anbefales.

Thomas Müller leverer nesten alltid og vi setter pengene på tyskeren med god samvittighet.

Vi satser på masse mål denne onsdagen og totaloddsen på 4,56 kan fort gi ekstra stor grunn til å juble for scoringene.

Klikk her for å levere denne trippelen!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør