KAN BLI LAMSLÅTT: Andy Murray har ingen grunn til å ta seieren på forskudd i dag.
KAN BLI LAMSLÅTT: Andy Murray har ingen grunn til å ta seieren på forskudd i dag. Foto: Greg Baker (Afp)

Murray går på stjernesmell i Paris

Vi tror den engelske storfavoritten får seg en skikkelig nedtur denne onsdagen. Til superdeilig odds!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Nettavisens oddstips traff godt med vurderingene tirsdag - med unntak av Sevilla - Manchester City, som var en skikkelig bom -, og marginer imot gjorde at vi ikke fikk den helt store gevinsten. Likevel fikk vi inn en lekker dobbel til 3,04 i odds.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1:
Mourinho har ikke råd til å tape denne
Oddstips 2:
- Müller er bedre enn Lewandowski
Oddstips 3:
Barcelona dundrer ut av startblokkene
Tippekupongen:
Arsenal har poengsjanser mot Bayern

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper på TV

V76 Bjerke: Gundersen leverer igjen
V4 Täby Galopp:
Herlig onsdagsgalopp på Täby

Det er en ny, flott Champions League-runde på onsdagens langoddsprogram. Storkamper som Roma - Bayer Leverkusen og Bayern München - Arsenal er på menyen.

Dagens tennistips, innleveringsfrist klokken 13.05.
Borna Coric - Andy Murray, 6,00 - 1,03.
Jo-Wilfried Tsonga - Roberto Bautista Agut, 1,38 - 2,40.

Årets siste Masters1000 turnering er kommet godt i gang. Kampene spilles i Paris, og dette er en herlig turnering. På onsdag finnes det en interessant kamp som vi føler for, og vi er inne på at Andy Murray kan få trøbbel med å beseire det nye stjerneskuddet, og 18-år gamle Borna Coric.

Det som er viktig å vite her er at Andy Murray sitt hodet er nok på helt andre steder enn i denne turneringen i år. Om kun 14-dager er det nemlig duket for sluttspillet i London, et slutspill som betyr MYE mer for skotten.

Så det viktigste: Etter sluttspillet i London skal Andy Murray spille finalen i Davis Cup i sammen med blant annet sin bror. Dette er noe han trolig får kun oppleve denne gangen i sin karriere, og Davis Cup er derfor såpass viktig for Andy at han vurderte å vrake sluttspillet i London pga et for tett program.

På onsdag gjør Andy Murray sin første kamp etter en måned pause. Han sa rett ut at han trengte en pause på grunn av at han var sliten. Møter her på stortalentet Borna Coric, og dette vil bli en meget tøff kamp for Andy. Borna så nemlig bra ut i sin førsterunde kamp mot kapable Fernado Verdasco, og vant den lett 6-4 / 6-4.

Sist Borna Cornic spilte mot Andy Murray var i Dubai, og da skal vi tilbake til uke 9/2015. Der spilte dem på et tilsvarende dekke som i Paris, og fakta er at Borna Coric «vasket banen» med Andy. Han vant nemlig kampen på et sjokkerende, og en meget imponerende måte. 6-1 / 6-3 stod det på tavlen når kampen var over, og det er et av Andys styggeste tap denne sesongen.

Vi føler at en odds på 6 er et bra stykke over der den bør ligge på Borna, og anbefaler et skrellspill kroaten.

Siden det ikke går å spillet et singelspill på Borna Coric-Andy Murray så komber vi den med at Jo-Wilfried Tsonga skal vinne sin kamp mot Roberto Bautista Agut. Tsonga er på hjemmebane, han er en bedre spiller enn Agut, og normalt sett så skal han ikke la seg slå i sin egen lekegrind. Oddsen er 1,38 på at Tsonga innfrir. Dobbel gir da saftige 8,28 i odds.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør