Dette bilder er fra den andre finalekampen mellom Pittsburg Penguins og Nashville Predators som ble spilt natt til torsdag.
Dette bilder er fra den andre finalekampen mellom Pittsburg Penguins og Nashville Predators som ble spilt natt til torsdag. Foto: Eric Canha/csm/rex/shutterstock (Shutterstock)

Nå er det alvor for Predators

Nashville Predators har tapt de to første kampene mot Pittsburg i Stanley Cup-finalen. Natt til søndag er det kun seier som gjelder for Predators.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips CL-finalen: Deilig odds på Juventus
Oddstips Eliteserien: Tromsø må være spillet
Tipping lørdag: Tippekupong med CL-finalen
V75 Bergen: Gnistrende V75-jackpot i Bergen
V65 Bollnäs (frist kl 19.40): Endelig lykkes Viking

Lørdagens langoddsprogram har sitt soleklare høydepunkt i Champions League-finalen mellom Juventus og Real Madrid, men byr også på Eliteseriekampen mellom Stabæk og Lillestrøm. I tillegg er det masse norsk fotball fra 2 og 3. divisjon og det spilles flere kamper i Allsvenskan. Natt til søndag spilles tredje kamp i Stanley Cup-finalen mellom Nashville Predators og Pittsburgh Penguins.

Nashville Predators - Pittsburgh Penguins H 2,30
Den tredje kampen i best av sju i Stanley Cup og Pittsburgh har gjort jobben i sine to første hjemmekamper og leder dermed finaleserien med 2-0.

Det er kanskje litt overraskende siden Nashville Predators imponerte så stort i kvartfinalene mot Chicago Blackhwaks (4-0 i kamper) og i semifinalene mot St. Louis Blues (4-2 i kamper. Predators var klart best i den første finalekampen mot Pittsburgh og vant blant annet skuddstatistikken med 26-12. Også i den andre finalekampen vant Predators skuddstatikken klart, nå med 38-27. Dessverre for Predators har ikke finalekampene hittil vært vellykkede for målvakt Pekka Rinne som har hatt en elendig redningsprosent i de to kampene.

Men natt til søndag er det endelig hjemmekamp for Nashville Predators. De fem hjemmekampene i sluttspillet hittil, to mot Chicago Blackhawks og tre mot St. Louis Blues ble alle vunnet og den eneste hjemmekampen laget hadde mot Pittsburgh Penguins i grunnserien ble vunnet 5-1.

2,30 er oddsen på at Nashville slår tilbake med seier natt til søndag og kommer tilbake i denne finaleserien. Den oddsen er klart spillbar.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør