HERJET: Tommy Høiland og Mohamed Elyounoussi feirer etter å ha senket Fenerbahce på torsdag.
HERJET: Tommy Høiland og Mohamed Elyounoussi feirer etter å ha senket Fenerbahce på torsdag. Foto: Ozan Kose (Afp)

Nå får Molde sin oppreisning

Etter en virkelig glitrende lørdag for Nettavisens oddstips, backer vi Molde i søndagens hatoppgjør.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det ble en rett og slett vidunderlig lørdag for Nettavisens oddstips. Singelforslag nummer én til 2,30 gikk inn, det samme gjorde dobbelen til suverene 4,08 i odds og trippelen til nesten like solide 3,91. Da gjør det lite at Stoke feilet etter å ha ledet 2-0.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 2:
Odd taper uten Occean
Oddstips 3:
Dortmund setter standarden
Langskudd:
United taper på bortebane igjen
Tippekupongen:
Nå trenger Mjøndalen poeng

V64 Täby Galopp: Årets beste galoppdag
V4 Vaggeryd:
Spennende V4-omgang

Skaderapport Tippeligaen: Rosenborg i trøbbel
Skaderapport Premier League:
Disse mister søndagens kamper
TV-kampene:
Nydelig søndag for alle som elsker fotball
Kanal-guide:
Spar tusenvis på disse fotballpakkene

Også denne søndagen er det flust av nydelige objekter på langoddsprogrammet. Det er bare å slå seg løs: Tippeligaen, Serie A, Premier League og La Liga viser seg fra sin aller beste side denne søndagen.

Dagens singel 1, innleveringsfrist klokken 17.55.
Molde - Rosenborg, H 2,55.

Det var mange som forventet at dette skulle bli gullkampen denne sesongen, men Molde var virkelig ikke seg selv på vårparten. Etter at Erling Moe tok over har det fortsatt lugget, men de er i det minste på rett spor de siste ukene.

Torsdagens massive 1-3-seier borte mot Fenerbahce var en enorm prestasjon og den kommer de til å leve lenge på. Der viste de et toppnivå få i Tippeligaen kan matche.

Hjemmeformen har faktisk vært veldig svak for hjemmelaget i hjemlig liga, dog. Tre poeng fra de siste fem hjemmekampene er intet topplag verdig.

Mushaga Bakenga har vært tilbake i trening en stund nå, og Joshua Gatt og Fredrik Gulbrandsen er de eneste som fortsatt er på sidelinjen.

Rosenborg tok gullet
Det skal et mirakel til for at Rosenborg ikke vinner Tippeligaen etter seieren over Stabæk forrige helg, og det er vanvittig fortjent. De har imponert mindre de siste ukene og bærer preg av slitasje, dog, men spilte en uhyre sterk 2-2-kamp borte mot Saint-Etienne på torsdag.

Og den kommende onsdagen har de en ny storkamp i vente, cupsemifinalen mot Stabæk. Den kampen vil få alt fokus og de har faktisk råd til å tape dagens kamp uten å bekymre seg nevneverdig.

I tillegg sliter Kåre Ingebrigtsen med tunge fravær. Tore Reginiussen er fortsatt ute, Johan Lædre Bjørdal og Alexander Lund Hansen er tvilsomme, men de to uhyre viktige midtbanespillerne Fredrik Midtsjø og Ole Selnæs er suspenderte.

De to sistnevntes betydning for årets sesong kan ikke undervurderes og de blir sårt savnet. Rosenborg har en bred tropp, men dette er to nøkkelspillere av topp, topp klasse.

Når alt kommer til alt, tror vi Molde ønsker å vinne denne her mest. De har behov for en opptur etter en kjedelig sesong i Tippeligaen og seier over Rosenborg smaker alltid godt. 2,55 er et meget spennende spill og vi satser alt på H!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør