NÅ ER DET DAGS: Xherdan Shaqiri og resten av Stoke-mannskapet må være lei av å ikke vinne.
NÅ ER DET DAGS: Xherdan Shaqiri og resten av Stoke-mannskapet må være lei av å ikke vinne. Foto: Steve Paston (Ap)

Nå kommer Stoke-seieren

Stoke har fått dårlig betalt i sesonginnledningen og i dag må seieren komme.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsprogram:
Oddstips 1:
Chelsea får en saftig revansje
Oddstips 3:
Blackburn har fått elendig betalt
Dagens trippel:
Balotelli er tilbake på topp
Tippekupongen:
Nå må Newcastle skjerpe seg

SuperLotto denne helgen: Sjekk den massive potten!

V75 Färjestad: Gedigen V75-pott med norsk banker

TV-kampene: Sjekk helgens fotballfest
Skaderapport Premier League:
Ikke glem å oppdatere deg!
Skaderapport Tippeligaen:
Disse mister helgens runde
Kanal-guide:
Spar tusenvis på din fotballopplevelse

Tippemagasinet: Sjekk en ny episode!

Som den observante leser alt har skjønt: Det er et langoddsprogram uten like denne helgen. Her kan du fordype deg i alt av hva europeisk toppfotball har å by på.

Dagens singel 2, innleveringsfrist klokken 15.55.
Stoke - Leicester, H 2,20.

Det er kanskje ikke logisk å velge ut Stoke, som etter fem kamper står med to poeng, som favoritt i dagens kamp. Men resultatene skjuler prestasjonene, som ikke har vært så dårlige.

I den første kampen hadde de uflaks som tapte for Liverpool, og de kom tilbake med 2-2 mot Tottenham. To tåpelige røde kort mot West Bromwich i første omgang var ikke akkurat hjelpende, mens Arsenal borte er det få som slår.

En tropp med så store utskiftninger trenger naturligvis tid for å samkjøre seg og Stoke er intet unntak. Spesielt offensivt har de slitt, men dette kan bli kampen det virkelig løsner. Hjemme på Britannia er de tross alt veldig solide rent historisk.

Ryan Shawcross er stadig skadet, det er også Peter Odemwingie. Ibrahim Afellay og Charlie Adam soner sin siste kamp og Glen Johnson er med Jonathan Walters tvilsom.

Leicester går på vannet
Å gå mot de blå fra Leicester virker galskap, spesielt i den formen de er i nå. Forrige helg gjennomførte de en strålende snuoperasjon og slo Aston Villa 3-2 etter tre mål de siste 20.

Det er utvilsomt et veldig mye mer balansert og disiplinert Leicester vi ser denne sesongen og de har også tidvis spilt svært godt offensivt. De går rett og slett på vannet, men man sitter med følelsen av et nedtur er i emning.

Matthew James er eneste fravær for gjestene.

Selv om Stoke er i sumpen av en grunn, har de et for godt lag til å holde på der nede. Når de får snudd marginene og virkelig skjerpet seg, vil de bli umulige å håndtere på hjemmebane.

De taper neppe tre hjemmekamper på rad i sesonginnledningen, og at de får en oppreisning er langt fra usannsynlig. Vi spiller H til 2,20.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør