Vidar Örn Kjartansson, Ghayas Zahid og resten av Vålerenga har bare scoret to mål mindre enn serieleder Molde, men ligger 20 poeng bak ettersom det renner inn scoringer også den andre veien.
Vidar Örn Kjartansson, Ghayas Zahid og resten av Vålerenga har bare scoret to mål mindre enn serieleder Molde, men ligger 20 poeng bak ettersom det renner inn scoringer også den andre veien. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)

Nå løsner det for Vålerenga

VIF bøtter inn mål, men klarer ikke å avgjøre kamper. Mot Haugesund snur det.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Tippetips:  
Kjempebombe av LSK?
Oddtips 2:  Forest skal hevne 0-5
Langskudd: Villerreal har begge spissene ute

V64 Täby galopp: Superjackpot med 1,6 mill ekstra i potten
V65 Sørlandet:
Lerum sopte inn 750 000 kroner lørdag

Branns 4-1-seier borte mot Strømsgodset ha oss et flott langskudd-treff til 4,35 i odds, og lørdagens tips gikk dermed solid i pluss selv om den andre singelen og dagens dobbel ikke gikk inn.

På dagens oddsprogram kan vi glede oss over matcher fra Tippeligaen, 1. divisjon og alle de store ligaene i Europa.

Dagens oddstips

Vålerenga - Haugesund H


Vålerenga har bare tatt tre poeng på de siste fem matchene og er i ferd med å melde seg helt ut av kampen om bronse.

Kommer fra 3-4-tap borte mot Glimt og har vært involvert i svært mange målrike kamper i det siste, med 5-5 mot Viking som det sprøeste resultatet. Det er ganske utrolig at et lag som har scoret 14 mål på 5 kamper ikke har klart å ta en eneste seier.

Christian Grindheim, som har vært en viktig offensiv brikke de siste rundene (blant annet to mål mot Glimt), er ute med karantene. Max Jacob Bjørsvik tråkket over i en reservekamp og er uaktuell.

Haugesund så ut som et friskmeldt lag i begynnelsen av august, men står nå med fire strake tap i serie og cup. Har bare scoret ett mål i denne perioden, og måltørken fra første del av sesongen er tilbake for fullt. Ligger bare ett poeng over Sogndal på nedrykkskvalik.

Michael Haukås, Eirik Mæland, Emmanuel Ekpo, Martin Bjørnbak og Pontus Engblom er ute med skader, mens Ugonna Anyora soner karantene.

Kjetil Rekdal forteller til VIFs hjemmeside at landslagspausen blant annet er blitt brukt til å terpe på det defensive spillet, og vi kommer trolig ikke til å se laget kaste alle mann i angrep denne gangen.

Haugesund spilte en brukbar kamp borte mot LSK sist, men er vaksinert mot å score om dagen og tapte 0-2. Hvis VIF kommer opp på normal scoringsnivå og klarer å tette igjen litt bedre bak, bør dette bli en grei hjemmeseier mot en noe fraværsplaget motstander. H spilles til 1,80.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør