Bojan Krkic og Marko Arnautovic får trolig flere grunner til å juble lørdag.
Bojan Krkic og Marko Arnautovic får trolig flere grunner til å juble lørdag. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Nå må det være dags for Stoke

Seks kamper er spilt i Premier League og Stoke står fortsatt uten seier. Lørdag tror vi veldig på seier for laget hjemme mot Bournemouth.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Marcus leverer igjen
Oddstips 3: Napoli favoritt mot Juventus
Oddstips 4: Southampton tilbake på vinnersporet
Tippetips: Liverpool bankes tross tvilsom form
V75 Klosterskogen: Dobbel sjuerpott og kanonomgang
V5 Klosterskogen lørdag: Herlig V5-omgang i vente
V4 Klampenborg lørdag: Galoppeksperter i knallform
Premier League: Oversikt over skader/karantener
Helgens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippemagasinet: Sjekk siste episode

Lørdagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og har en rekke interessante objekter. Det spilles fotball stort sett over hele Europa og i tillegg er det både hjemlig og svensk ishockey.

Stoke - Bournemouth H 2,45
Sist lørdag lanserte vi oddstips på Stoke hjemme mot Leicester og med tidlig 2-0 ledelse, så det veldig lyst ut. Ubeseirede Leicester kom imidlertid tilbake i 2. omgang og fikk 2-2. Dermed står Stoke fortsatt uten seier i Premier League denne sesongen, men det løsner nok når som helst. Her er både Affaley og Charlie Adam tilbake fra karantene.

Nyopprykkede Bournemouth har allerede vunnet to kamper (totalt 2-1-3) og fått seg sju poeng. Fikk tidlig 2-0 hjemme mot Sunderland sist helg, men var sjanseløs borte mot Norwich nest sist.

Stoke har samlet opp til seier og med all respekt for nyopprykkede Bournemouth, dette bærer mot hjemmeseier. 2,45 for hjemmeseier er mer enn godkjent og står seg godt som et singelspill denne lørdagen.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør