Gonzalo Higuain og hans lagkamerater jubler etter en av scoringene hjemme mot Lazio sist helg. 
Gonzalo Higuain og hans lagkamerater jubler etter en av scoringene hjemme mot Lazio sist helg.  Foto: Carlo Hermann (Afp)

Napoli leverer foran hjemmefansen

Strokamp mellom Napoli og Juventus lørdag kveld. Et sprudlende Napoli er favoritter mot et tregt startende Juventus.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Nå må det være dags for Stoke
Oddstips 2: Marcus leverer igjen
Oddstips 4: Southampton tilbake på vinnersporet
Tippetips: Liverpool bankes tross tvilsom form
V75 Klosterskogen: Dobbel sjuerpott og kanonomgang
V5 Klosterskogen lørdag: Herlig V5-omgang i vente
V4 Klampenborg lørdag: Galoppeksperter i knallform
Premier League: Oversikt over skader/karantener
Helgens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippemagasinet: Sjekk siste episode

Lørdagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og har en rekke interessante objekter. Det spilles fotball stort sett over hele Europa og i tillegg er det både hjemlig og svensk ishockey.

Napoli - Juventus H 2,20
En klassiker av en kveldskamp fra Italia. Hjemmelaget er som vanlig seg selv lik. Underpresterer stadig på bortebane, men leverer stort sett varene på hjemmebane. To strake 5-0 seire på Stadio San Paolo nå (mot Club Brügge i Europa League og mot Lazio sist helg). Den nye treneren av sesongen, Maurizio Sarri, kan lene seg på en helt skadefri tropp.

Juventus med alt annet enn en perfekt serieåpning. 1-2-2 er sjelden vare fra den kanten og onsdag presterte laget å rote vekk en 1-0 ledelse hjemme mot svake Frosinone og måtte nøye seg med 1-1. Viste i Champions League borte mot Manchester City at det fortsatt ikke er noe i veien med kapasiteten. Viktige Claudio Marchisio mangler fortsatt, i tillegg er den evige løpsmaskinen Lichtsteiner skadet, det samme gjelder for spissen Mandzukic. Nå har Juventus ingen problemer med å erstatte disse, men både Marchisio og Lichtsteiner var faste forrige sesong, og sammen med at både Tevez og Pirlo er borte fra sist sesong, kan det ramme ekstra.

Napoli trives i hjemmekamper mot de beste og har massevis av offensive kvaliteter i sitt mannskap. All den tid det fortsatt kladder for Juventus, spiller vi hjemmeseier til 2,20 i odds. Også her velger vi å kombinere, her med en kveldskamp fra Ligue 1.

Rennes - Troyes H 1,65
Hjemmesterke Reims innfridde vårt singelspill fredag kveld mot Lille til flotte 2,35 i odds og Frankrike er en av ligaene der hjemmeseire ofte er veldig godt betalt. Nå gjelder det kanskje ikke denne kampen spesielt, men det er uansett en bra sjanse.

Flott sesongstart av rennes som står med 4-2-1 på sine sju første seriekamper og 2-1-0 hjemme. Nykommer Sio er blant dem som har levert varene, han har allerede scoret fire ganger. Rennes forsterket laget foran denne sesongen og har sett bra ut hittil.

Bra ut har ikke Troyes sett ut etter opprykket fra Ligue 2. Hadde faktisk ikke bedre enn 10-2-7 på bortebane, tross at man vant Ligue 2 i fjor og er typisk hjemmelag. Har innledet med 0-3-4 på sine sju første seriekamper etter opprykket og pussig nok spilt fem av sju første hjemme (dog uten å vinne noen av dem). Borte er det blitt to tap og totalt er målforskjellen fæle 4-14 allerede.

Ingen av lagene er spesielt rammet av fravær. 1,65 for hjemmeseier ser faktisk ganske så bra ut, gitt forutsetningene.

Seire til Napoli og Rennes gir oss en dobbelodds på 3,63.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør