Lorenzo Insigne har levert varene for Napoli denne sesongen.
Lorenzo Insigne har levert varene for Napoli denne sesongen. Foto: Olivier Morin (Afp)

Napoli setter skapet på plass

Napoli har fått opp dampen og tar imot serieleder Fiorentina søndag. Oddsen er ikke sprek, men Napoli har uansett toppsjanse.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Oddstips 2: Ranheim jakter Tippeligaen
Oddstips 3: Tromsø må gripe sjansen
Tippetips: Rosenborg kan sikre gullet
V64 Täby: Supersøndag med millionjackpot
V4 Hagmyren: Vrien omgang i Hudiksvall
TV/Streaming: Slik ser du søndagens fotballkamper
Tippemagasinet: Se ny episode

Søndagens langoddsprogram byr på en rekke spennende og avgjørende fotballkamper her hjemme i både Tippeligaen og OBOS-ligaen. I tillegg er programmet spekket med interessante oppgjør rundt omkring i fotball-Europa.

Napoli - Fiorentina H 1,68
En herlig kamp å se frem mot i Serie A søndag ettermiddag. Bortsett fra den målløse kampen borte mot Carpi (0-0) har det haglet med scoringer i Napolis kamper hittil og selv har laget allerede scoret 16 mål. I siste serierunde før landslagspausen ydmyket laget Milan i Milano med hele 4-0 og i siste hjemmekamp ble det 2-1 seier mot Juventus.  Lorenzo Insigne (fem) og Gonzalo Higuain (tre) har stått for halvparten av Napolis mål hittil og mannskapet er helt skadefritt.

Tilnærmet skadefritt også for Fiorentina som er i teten i Serie A, med seks seire og ett tap hittil. Spesielt imponerende var 4-1 seieren borte mot Inter i forrige bortekamp. Tapet kom i andre serierunde borte mot Torino (1-3). Utover det har ikke Fiorentina møtt allverdens til motstand hittil og søndagens bortekamp blir en syretest.

Napoli på gir har kanskje det aller høyeste maksnivået i Serie A, men de har alltid slitt med stabiliteten. Talentfulle Insigne har endelig blomstret denne sesongen og sammen med Higuain og Callejon utgjør han en voldsom trio på topp, og bak disse regjererer blant annet Hamsik.

1,68 er ikke veldig sprek odds, men Napoli har en flott vinnersjanse her og spilles. Vi velger å kombinere denne med en kamp fra tysk Bundesliga.

Köln - Hannover H 1,80
Det er lett å bli lurt i oddssammenheng, men tilsynelatende bra odds på Köln her mot et Hannover-lag som ikke har prestert hittil. Det har definitivt Köln gjort og laget står med flotte 4-2-2 på de åtte første seriekampene og i motsetning til fjorårets sesong, så scorer laget litt flere mål denne sesongen, Hjemme er to vunnet og to spilt uavgjort, og dessverre blir det stort sett benkesliting for den tidligere Brann-spilleren Bård Finne nå.

Hannover var ikke regnet med foran sesongen og har innledet like svakt som ekspertene antok før sesongen. 1-2-5 totalt og svake 0-2-2 på bortebane. Tok riktignok bortepoeng mot et CL-fokusert Wolfsburg i forrige bortekamp, men har tapt klart borte for både Mainz og Augsburg.

1,80 på hjemmeseieren ser veldig greit ut og kombineres med seier til Napoli. Det gir oss en totalodds på 3,02.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør