Foto: Marit Hommedal/SCANPIX

Nest-Sotra fortsetter hjemmedominansen

Nest-Sotra har til gode å tape poeng hjemme på Ågotnes, og mot Fana tror vi de tar tre nye poeng. Les dagens oddstips

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
V75 Sørlandet:Millionjakt med dronninga
Tippetips:4 mill i bonuspotten!

langoddsen i dag finner vi blant annet dansk Superliga, Gold Cup, Oddsen-ligaen, Superettan, finsk Veikkausliiga, russisk Premier League og Tour de France.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Vidar – Fløy FK B 3.40

Oddsen-ligaen. Vidar (8.) tapte hele 1-4 borte mot tabellnabo Fana (9.) sist og har dermed 2-1-2 på de fem siste. Ser ut til å ha defensive problemer, laget har sluppet inn klart flest mål i avdelingen med 28 baklengs på 12 kamper. Hjemme viser tallene 3-2-1: slått Ålgård (13.), Brann 2 (4.) og Egersund (11.) – delt poeng med Nest-Sotra (2.) og Arendal (14.) – tapt for Vindbjart (1.)

Fløy kjempet i toppen av tabellen i fjor og havnet til slutt på 2.plass, men befinner seg i motsatt ende i år og ligger på direkte nedrykk med tolv poeng og 3-3-6 totalt. Åpnet serien med 1-2-4, men har vært bedring å se siden med 2-1-2 på de fem siste. Slo Åsane (3.) 4-1 hjemme i forrige runde, men har 1-2-3 på fremmed gress, hvor deres eneste seier kom Notodden (6.) i april. Tapte også forrige bortekamp mot tabellnabo Ålgård (13.) 2-4. Stiller med en skadefri tropp.

Vidar har vist sviktende form med 1-4 tap borte mot Fana, og laget greide heller ikke bedre enn 1-1 hjemme mot tabelljumbo Arendal i kampen før det. Fløy ligger på nedrykk etter en svak sesongstart, men slo Åsane 4-1 i forrige runde. Vi tror kampen er mer åpen enn oddsen tilsier, og prøver oss med et frekt langskudd på borteseier.

Dagens avslag
GIF Sundsvall - GAIS
Superettan. Nummer tre mot nummer fire. GIF står med 4-0-1 på de fem siste, mens GAIS har 4-1-0, og er et av de bedre bortelagene i serien. Kampen ser åpen ut og vi holder oss unna spill.

Dagens spill
69. Nest-Sotra – Fana

Oddsen-ligaen. Nest-Sotra tapte 1-2 i Arendal (14.) sist og har svake 1-2-3 borte, men innehar likevel 2.plassen takket være sin suverene hjemme statistikk med 6-0-0. Har kun sluppet inn ett mål på Ågotnes denne sesongen, og har ikke tapt hjemme siden 5.mai 2012 (0-2 mot Vard). Og hvis man ser bort i fra 1-0 seieren over Viking 2 (10.), så er samtlige kamper vunnet med minst to mål. Åsane (3.) ble sendt hjem med 0-3, mens Notodden (6.) tapte 1-3, og i forrige hjemmekamp kjørte de over Fyllingsdalen (5.) 3-0.

Fana tok en meget viktig trepoenger hjemme mot tabellnabo Vidar (8.) sist og fikk dermed et lite pusterom fra nedrykkssonen, men det er fremdeles bare to poeng ned til Flekkerøy (12.) under streken. Står med variable 4-2-6 totalt så langt og har 2-0-4 på fremmed gress, hvor de har tapt mot både serieleder Vindbjart (0-3) og tabelljumbo Arendal (0-2).

Nest-Sotra er avdelingens desidert beste hjemmelag, og vi tror de tar seg av Fana med god margin.

Spillet må kombineres.

74. Falkenberg - Östersunds FK
Superettan. Falkenberg slo Ängelholm hele 4-0 borte sist og beholdt dermed 2.plassen med 9-2-3 totalt. Ikke gått like bra hjemme på Falkenberg IP i det siste, tapte sine to siste mot GIF (3.) og Degerfors (6.), hvor de nå står med 4-1-2. Har gitt serieleder Örebro en luke på fire poeng og bør vinne i dag for å holde følge.

Nyopprykkede Östersunds spilte 1-1 hjemme mot Hammarby sist, og har dermed kommet seg ut av nedrykkssonen med 2-1-2 på de fem siste. Slo Värnemo 1-0 i forrige bortekamp, og har 2-1-4 på fremmed gress. Overrasket med å slå GAIS i Göteborg (4.) i april, men har ellers kun hentet poeng på bortebane fra lag på nedre halvdel.

Falkenberg har altså tapt sine to siste hjemme, men mot Östersund tror vi laget slår tilbake og henger seg på serieleder Örebro.

74. Falkenberg - Östersunds FK 1.65 3.15 4.00
69. Nest-Sotra – Fana 0-1 1.87 4.55 2.15

Totalt odds 3,09

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Norsk Tipping

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør