Nettavisens lesere vant halv mill.

Lørdagens V75 ble en triumfferd for alle som kjøpte Nettavisens ekspertkuponger.

Kommersielt

Siden desember i fjor har Nettavisens traveksperter levert daglige gratistips til leserne og satt opp ekspertforslag i tre prisklasser.

Forrige uke satt tipsene som et skudd, og premier på over 50.000 kroner ble spilt inn i løpet av tre spilldager.

Den største utbetalingen til leserne skjedde lørdag 30.6, da det lille V75-forslaget til kun 90 kroner gikk inn med syv rette og 12.607 kroner i gevinst.

Lav innsats – stor gevinst
22 av Nettavisens spillere kjøpte det lille forslaget, og disse tjente til sammen 277.354 kroner.

I tillegg kjøpte 11 personer det mellomste forslaget til 450 kroner, som ga en gevinst på 13.915 kroner. Det største forslaget - med en innleveringskostnad på 1.458 kroner - ga 16.787 i gevinst. Det ble kjøpt av fem lesere.

Til sammen vant dermed Nettavisens travkunder hele 514.354 kroner. Total innsats på de 38 bongene var 14.220 og dermed en nettogevinst på en halv million, med en avkastning på utrolige 3617 prosent.

Les mer om trav og lever spillene dine på Nettavisens travmagasin.

Leder for Nettavisens travsatsing, Pål Jensen er spesielt glad for at så mange lesere fikk fullklaff med eksperttipset som bare kostet 90 kroner.

- Vi ser stadig at tipsaktører skryter av langt større gevinster, men da ofte med innsatser på mange tusen kroner. Vi i Nettavisen prøver å legge innsatsene på et fornuftig nivå ,og det er derfor gledelig at flere av våre minste spilleforslag har gått inn med fine gevinster, sier Jensen.

Av alle vinnerbongene som ble levert inn hos Rikstotos kommisjonærer i landet lørdag, utgjorde Nettavisen-bongene ti prosent.

Vi har også fått tilbakemeldinger fra flere fornøyde lesere som brukte Nettavisens forslag, men som leverte bongene hos tradisjonelle kommisjonærer.


NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin