Foto: Red Bulls Salzburg

Nordmenn med suksess

Salzburg med Håvard Nielsen og Valon Berisha i troppen har fått en kanonstart i Østerrike.

Kommersielt

Onsdagens langoddsprogram byr på 3. kvalifiseringsrunde i Champions League, der blant annet Molde skal i aksjon hjemme mot Legia Warszawa og forhåpentligvis skaffe seg et bra utgangspunkt før returmøtet i Warszawa. Her hjemme møtes Bryne og Elverum i en hengekamp i Adeccoligaen og vi i Sportspill satser på å fortsette den flotte trenden etter å ha servert solide tips både mandag og tirsdag.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Bryne - Elverum

Hengekamp i Adeccoligaen mellom Bryne på 7. plass og tabelljumbo Elverum. Bryne vil faktisk avansere fire plasser med seier i kveld og innta tredjeplassen, mens Elverum vi komme seg vekk fra jumboplassen og passere både Vard Haugesund og Follo med seier og ha fem poeng opp til Strømmen på sikker plass. Variable Bryne skuffet stort søndag med 0-2 tap borte mot Strømmen og imponerte heller ikke i siste hjemmekamp før ferien med 2-2 hjemme mot Ull/Kisa. Elverum på sin side, har slitt med å ta nivået i Adeccoligaen, men fire poeng på de to siste gir håp om fornyet kontrakt. Søndag kom laget tilbake to ganger i bortemøtet mot Ranheim og berget 2-2. 1,43 på hjemmeseieren her er naturligvis helt håpløst, og revitaliserte Elverum kan skrelle på Jæren i kveld. 5,75 på borteseier fortjener noen småslanter i kveld.

Dagens avslag
Islandsk 1. divisjon. Det hevdes at kvalitet slår kvantitet, og hvorfor Norsk Tipping er så opptatt av fylle på med en drøss totalt uinteressante objekter fra Sagaøyas nest øverste nivå er ikke lett å forstå. Når det i tillegg brukes laveste oddsskala på disse kampene og det nesten er umulig å finne gangbar info, er det lett å hoppe bukk over disse.

Norsk Tipping

Dagens spill
Salzburg - Fenerbache

Vi var litt inne på å teste Molde hjemme mot Legia Warszawa i kveld, men Ole Gunnar Solskjær får ikke orden på Molde i år, selv om han opererer som engelsk Championship-manager på overgangsmarkedet, og da dropper vi denne og retter blikket mot Østerrike.

Hardtsatsende Salzburg har ihvertfall fått en kanonstart på sesongen hjemme i østerriksk bundesliga. Endte på andreplass i serien i fjor, fem poeng bak serievinner Austria Wien. Som i Danmark får både serievinner og serietoer delta i kvalifiseringen til Champions League. Startet årets sesong med å smadre nettopp Austria Wien 5-1 hjemme på Red Bull-Arena og fulgte opp med samme seierssifre i bortemøte med Wiener Neustadt i serierunde to. Som kjent er både Håvard Nielsen og Valon Berisha i klubben, men ingen av dem har startet i noen av de to første seriekampene. Sist mot Neustadt satt begge på benken kampen gjennom.

Tyrkiske Fenerbache kommer i likhet med Salzburg inn i denne runden. Endte på andreplass i den hjemlige ligaen i fjor, ti poeng bak serievinner Galatasaray. Har i likhet med de fleste tyrkiske lag sin styrke på eget gress. 12-2-3 var tallene hjemme i Istanbul sist sesong, mens bortetallene var mer moderate 6-5-6. Tyrkerne er fortsatt midt inne i sommerferien. Kom seg til playoff i CL-kvaliken i fjor, men etter å ha tapt 1-2 borte for Spartak Moskva i det første møtet, klarte ikke laget bedre enn 1-1 hjemme. Men ble da "sendt" over i Europa League, der laget faktisk kom seg helt til semifinalen, der laget etter 1-0 hjemme mot Benfica, måtte se finaleplassen ryke etter å ha tapt returmøtet i Lisboa 1-3. Spillere som Dirk Kuyt, Raul Meireles, Bruno Alves og Emre holder alle til i Istanbul-klubben.

Salzburg har fått en kanonstart i den hjemlige serien, er stinne av selvtillit og møter i kveld et Fenerbache som er utenfor sesong. Da er forutsetningene flotte for hjemmelaget og 2,30 er flott odds på hjemmelaget.

Vi tror østerrikerne skaffer seg en ledelse før returmøtet i Istanbul og spiller Salzburg i kveld. Dessverre er ikke kampen singelspill, så vi må kombinere.

Ludogorets Razgrad - Partizan Beograd
Den regjerende bulgarske seriemesteren Ludogorets mot den den regjerende serbiske seriemesteren Partizan. Ludogorets står med smått fenomenale 25-4-1 på hjemmebane de to foregående sesongene og i forrige kvalrunde ble Slovan Bratislava slått 3-0 i returmøtet hjemme etter at Ludogorets tapte 1-2 i Slovakia.

Partizan tok sitt sjette strake seriemesterskap i Serbia sist sesong, men har ikke utmerket seg voldsomt i Europa og har sin styrke hjemme. Imponerte ikke voldsomt i forrige kvalrunde og gikk kun videre grunnet bortemålsregelen.

Uhyre hjemmesterke Ludogorets skal ha en bra sjanse til å skaffe seg en ledelse før returmøtet her og selv om oddsen er senket fra opprinnelige 1,90 til 1,70, føler vi dette er det beste objektet å kombinere vårt hovedobjekt i kveld.

Vi får dermed en dobbel til spreke 3,91 i odds og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag onsdag (spillestopp kl 19.25)
Kamp 119 PFC Ludogorets Razgrad - Partizan Beograd 1,70 3,30 3,85
Kamp 125 FC Salzburg - Fenerbache 2,30 3,05 2,65

Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus