Norge altfor stor favoritt mot Sverige

Hele nasjonen gleder seg til kveldens semifinale i håndball-EM, men på langoddsen er det svensk seier som gjelder.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Oddstips: 
Gudjohnsen kan få sjansen
Dagens dobbel:
  Fredagskos til 3,04 i odds
V4/V65 Solvalla:  Travfest i formiddag
V65 Biri:  Lurer hun gutta igjen?
V64 Östersund:   Jackpot på 1,2 mill.

Det er mye vintersport på oddsprogrammet fredag formiddag og ettermiddag, og vi kan spille på verdenscup i langrenn for kvinner og menn og verdenscup i utfor og skiskyting for herrer.

Dagens EM-tips

Norge - Sverige BHer skal det handle om håndball-EM og kveldens meget spennende semifinale mellom Norge og Sverige. Begge lagene har tidvis imponert i mesterskapet hittil, men også variert en del i prestasjonene. Vi har ingen planer om å ødelegge mesterskapet for nordmenn, men gjør oppmerksom på at DETTE handler om oddstips, og da gjelder det å bruke de rasjonelle vurderingene.

Nå har riktignok Norsk Tipping juster oddsen litt i forhold til utgangspunktet (hele 3,25 i odds på at Sverige vant) og senket oddsen på svensk seier.

1,50 - 9,00 - 2,85 er oddsene ca kl 12 fredag. Fortsatt mener vi at Norge er satt til altfor klar favoritt, og slik denne oddssettingen er, er det selvsagt svensk seier som har verdien fortsatt.

Sverige anført av playmakeren Isabelle Gulden har hamret inn mål gjennom hele mesterskapet og ikke gått av banen en gang uten å ha scoret under 30 mål. Det er sterke tall og all den tid det fortsatt hersker litt uvisshet rundt den norske keeperplassen etter at førstekeeper Kari Aalvik Grimsbø ble skadet tidlig i mesterskapet, gir det muligheter for Sverige.

Norge er avhengige av at Nora Mørk har en "på-dag". Nora er uomtvistelig spilleren som kan avgjøre en slik kamp, men hun har vært litt variabel underveis i mesterskapet. Også Heidi Løke blir svært viktig med sin rutine. Silje Solberg og Emily Sang Sando er den norske keeperduoen og det er svært viktig at Solberg (som trolig blir førstevalget i kveld etter å ha slitt med sykdom tidligere i uken) har en bra dag.

Uansett så kommer dette til å bli jevnt, men det er heller ingen tvil om at den spillemessige verdien ligger på 2,85 og svensk seier. Så kan man jo trøste seg med at man eventuelt vinner litt penger dersom den norske finaledrømmen blir knust i kveld.