Foto: hesteguiden.com

Norsk seier i finalen?

Ja, vi har god tro på at ringreven Hans P. Tholfsen snyter svenskene for konfekten, når han setter seg opp bak en formtoppet Gentle Tilly.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for å se våre DD-forslag.

Det er svensk-norsk V75 denne uken, og Jägersro i Malmö er arena for løpene. Det er kun tre norske deltagere som frister lykken på den andre siden av kjølen, og det må vel sies å være svært skuffende. Tinita Love prøver seg i C.L. Müllers Memorial fra et dårlig spor i V75-3, mens Classic Tile og Gentle Tilly har trukket fine spor i hhv V75-6 og finalen.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Ved denne anledningen har Nettavisen ikke hatt tilgang til den infoen som kreves for å sette seg godt nok inn i de svenske hestene, og vi står således over V75-spill denne gang. Vi kan ikke legge ut tips vi føler at vi ikke kan stå inne for, og vi nøyer oss således med et Dagens Dobbel-spill.

En kupong som er alene om å ha 7 rette på lørdag er verdt 30 millioner!

Ikke den tøffeste sølvdivisjonen vi har sett!
Nei, det er det slett ikke, og da prøver vi oss på et patriotspill på 2 Gentle Tilly. Super Arnie-sønnen ser ut til å gå sine beste løp i Sverige, og med de to siste innsatsene friskt i minne, tror vi det dreier seg om en topp vinnersjanse, og det til god odds!

Stareng-traveren står her helt perfekt til i DD-2, og i disse løpene pleier det å bli litt tempo underveis, noe som vil gavne vår DD-banker til slutt. Super Arnie-sønnen har noen vanvittige avslutninger å by på ved full form, og vi har god tro på at årets fjerde triumf sitter klokkerent i det fjortende forsøket.

Franskmann med skumle hensikter
Ja, når selveste Jos Verbeeck tar turen for å kjøre 3 Quito D`Aveze i V75-International i DD-1, hvor hele 500.000 kroner venter vinneren, ja så bør spillerne være på vakt. 5-åringen har vunnet hele syv av nitten starter i år, og som best har han vært helt nede på meget sterke 11.8 full vei.

Sulkyartisten Erik Adielsson setter seg her opp bak en flyvemaskin i form 2 Skully Gully, og 5-årshoppa er snakk om en tidlig gardering, sammen med variable 9 Harpers Joker. En hest langt utenom det vanlige er også 5 Infatti November, og med ”gubben i lådan”, Ørjan Kihlström i sulkyen må vi se litt opp!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Erik Adielsson styrer favoritten Scully Gully i DD-1.
Erik Adielsson styrer favoritten Scully Gully i DD-1.

Gjentar bedriften fra i fjor?
Ja, stor favoritt blir i hvert fall 3 Commander Crowe i V75-3, når han skal forsøke å legge på til sin andre strake triumf i C.L. Müllers Memorial. 6-åringen har vært strålende i lang tid, og innsatsen til sølv på meget sterke 13.4 over stayerdistansen i det Svenske Mesterskapet i den siste starten var rett ut imponerende. Det norske håpet, 7 Tinita Love må bakke seg ned i banen fra dette sporet, og kusk Geir V. Gundersen må da håpe på litt tempo underveis. Super News-datteren kan med litt klaff snuse på en plass blant de tre, men å tro at førstepremien på 500.000 havner i Skien blir vel å forlange litt vel mye.

Ekspertforslag
Til løpene på Jägersro i Malmö har vi satt opp tre Dagens Dobbel-forslag på hhv 100, 320 og 630 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

PS!Alle bonger som krever banekode, merkes L3. Det er dessuten viktig å merke seg at innleveringsfristen i V75 er allerede klokka 14.30, mens DD-bongene må være levert innen kl. 16.22!

Kjøp en bong og se løpene fra Sverige på NRK2 kl.18.00-18.45 på lørdag!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør