Roberto Mancini har fått sving på Inter.
Roberto Mancini har fått sving på Inter. Foto: John Walton (Pa Photos)

Ny italiensk opptur

Italia fikk alle fem lagene videre i Europa League torsdag kveld. Søndag jakter Nettavisen ny opptur med en frisk italiensk oddsdobbel.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
VM på ski: Olsson sprenger feltet
VM på ski: Orker Petter råkjøret?
Oddssingel: Bremen til herlig odds
Oddsdobbel 1: Ståle har ikke gitt opp
Tippetips: Chelsea bør vinne ligacupfinalen
V75 Solvalla: Ekstra V75 fra Sverige

Søndagens langoddsprogram er rett og slett strålende. Det starter tidlig søndag ettermiddag med toppoppgjøret mellom Liverpool og Manchester City og inneholder også ligacupfinalen mellom Chelsea og Manchester City. I tillegg er det fotball Europa rundt og VM på ski avsluttes med en meget spennende femmil.

Atalanta - Sampdoria H 2,35
Hjemmelaget ligger på plassen over nedrykksstreken før denne serierunden med 23 poeng og til tross for at laget har tre strake tap, er det viktig å se hvem de har møtt. Bortekamper mot Fiorentina og Juventus har gitt to knepne ettmålstap, mens en tidllig utvisning forklarer 1-4 tapet hjemme mot revitaliserte Inter i forrige hjemmekamp. I nest siste hjemmekamp sørget Pinillas overtidsscoring for at vår dobbel med Atalanta og Palermo satt til solid odds.

Hjemme i Bergamo står laget med 3-4-4.  Søndag må midtbanespilleren Giulio Migliaccio sone karantene, men ellers er det ingen nye fravær.

Sampdoria har som ventet fått en formsvikt etter sin gode høstsesong. Var heldig som klarte 1-1 mot Genoa i det utsatte byederbyet i midtuken, og har ikke bedre enn 2-3-3 på de åtte siste seriekampene. Borte står laget med 3-5-4. Søndag må tre spillere sone karantene. Midtbanespillerne Obiang og Soriano, samt spissen Eder og alle disse har vært sentrale for Sampdoria denne sesongen og startet blant annet kampen mot Genoa.

Atalanta må ha poeng og skal ha en flott sjanse mot et formsvakt og svekket Sampdoria. 2,35 for hjemmeseier er bra odds. 

Inter - Fiorentina H 2,10
Inter har endelig fått opp dampen i den hjemlige serien og står med tre strake seire. Har avansert til 8. plass med 35 poeng og har ikke mer enn ni poeng opp til Napoli på den svært viktige 3.plassen når 14 serierunder gjenstår. Totalt 5-3-3 hjemme på San Siro. Ingen spesielle fravær.

Fiorentina eliminerte Tottenham fra Europa League torsdag og står med sterke 7-5-1 på de 13 siste seriekampene og ligger på 5. plass med 39 poeng. Det betyr seks poeng opp til Napoli på 3. plass. Sterke 6-3-3 på bortebane. Borja Valeron er skadet, ellers har Fiorentina ingen fravær eller karantener.

Det står vanvittige13-0-0 på de tretten siste tilsvarende og da må jo 2,10 i odds på at fjortende strake kommer søndag kveld.

Kombinert med seier til Atalanta får vi en dobbelodds på meget spreke 4,93.


P