Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)

Ny klaff på oddsen i kveld?

Nettavisens spillforslag har sittet to dager på rad, i kveld går vi for en dristig dobbel til 5,60.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Oddsprogrammet består også i dag hovedsakelig av hockey.

Spillforslagene tirsdag og onsdag satt som de skulle, blant mange interessante objekter på dagens program , lar vi oss friste av hele fire ganger innsatsen på at LIK slår Frisk borte.

Tabeller, spillerstaller etc. fra Get-ligaen og øvrig hockey finner i Nettavisens statistikkportal

Jevnere enn oddsen antyder
Frisk Asker er et lag som kan slå og tape mot alle. Har variert veldig i prestasjonene denne sesongen, men glimter til med å banke topplagene fra tid til annen, og har vært sterke hjemme. Har dog tapt de to siste hjemmekampene mot henholdsvis Storhamar og Sparta, og gikk før det på en kjempesmell mot Stjernen i Fredrikstad.

Møter her Lillehammer i desperat poengnød for å ta igjen Furuset på den siste sluttspillsplassen. Har i pausen hentet inn to sterke nord amerikanere, og spillet de har vist i det siste har vært oppløftende. På de fire siste kampene så har det blitt knepne tap mot Storhamar og Stjernen, samt sterke seiere hjemme mot VIF og borte mot Comet etter straffeslag. Lillehammer virker å være på gang, og kommer garantert til å plukke mer poeng i tiden som kommer.

Hvis keeper Kucirek og utenlandsimportene inkludert Mike Oliveira fungerer, bør Lillehammer ha en god mulighet til å stikke av med alle poengene i dag. Frisk Asker blir favoritter, men 4,0 i odds fra Norsk Tipping er markedsledende på bortelaget og frister oss nok til spill.

Klasseforskjell i Furuset Forum
Furuset virker helt ute av det, og har tapt 8 av de siste 11 kampene. Har tapt alle fire kampene etter at serien kom i gang igjen klart. Sist ble det et fortjent 3-6-tap hjemme mot Comet. Svært lite stemmer for Ulvene for Groruddalen, og de må ta seg sammen for å holde Lillehammer bak seg på tabellen og klare den siste sluttspillsplassen.

Stavanger på tredjeplass bak VIF og Storhamar. Har dobbelt så mange poeng som dagens motstander. Tapte sist 2-4 mot serieleder VIF, men slo før det Trondheim og Stjernen. Til denne er lagets to mest målfarlige spillere tilbake etter karantene. Slo Furuset 6-5 sist de gjestet Furuset Forum. De ledet dog 6-1 og hadde full kontroll før de slapp Furuset inn i matchen mot slutten.

Stavanger er et mye bedre lag enn Furuset, og med den formen hjemmelaget viser, nøler vi ikke med å sette pengene på Oilers.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Mest lest