Marcus Pedersen er én av flere Brann-spillere som mister kveldens cupkamp mot Sarpsborg grunnet skader.
Marcus Pedersen er én av flere Brann-spillere som mister kveldens cupkamp mot Sarpsborg grunnet skader. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)

Ny nedtur for Brann

Skadeskutte bergensere kommer til å slite i kveldens cupkamp.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips: 
Cupbomber gir kjempepremier
Langskudd: Tippeligalag i trøbbel
Oddstips 2: Måltørke for England-spisser
V4/V5 Jägersro:   Ny galoppsuksess?
V76 Bjerke:   Bonuspott med yankee

Onsdagens oddsprogram består i hovedsak av kamper fra fjerde runde i cupen, U21-EM og Copa America. Norsk Tipping byr også på tippekupong med fire millioner kroner i bonuspotten og jackpot i Viking Lotto med en samlet pott på 59 millioner kroner.

Brann – Sarpsborg B 2,15
Brann slet voldsomt med Vard Haugesund i runde to av cupen, men tok en overbevisende 4-1-seier borte mot Bryne forrige runde.

Spillet var imidlertid langt fra imponerende i hjemmematchen mot Sogndal i serien i helgen. Det som skulle være kampen der Brann etablerte seg som et stabilt topplag og en seriøs utfordrer til serielederen, endte med bedrøvelige 0-4-forestilling.

I tillegg pådro tre spillere seg skader i løpet av kampen. Fredrik Knudsen fikk en smell i hodet og mister kveldens kamp.  Marcus Pedersen og Kasper Skaanes skadet ankelen og er trolig ute i flere uker.

En nedtur på alle plan for Lars Arne Nilsen, som ellers har fått en fin start på karrieren som trener i klubben.

I tillegg til de nye på skadelisten, må han også klare seg uten Eirik Birkelund, Piotr Leciejewski, Fredrik Heggland og Kristoffer Barmen i kveld, men Jakob Orlov og Erlend Hanstveit er tilgjengelige.

Sarpsborg kom helt til semifinalen forrige sesong og har feid unna all motstand i de tre første rundene i år.

Østfoldingene yppet seg tidvis mot RBK på hjemmebane i helgen, men var ikke effektive foran serielederens mål og tapte 0-2. Ble dermed liggende på niendeplass i Tippeligaen. På bortebane er det bare blitt ett tap (2-3-1).

Amin Askar er berettiget for spill i kveld til tross for at han er eid av Brann. Joachim Thomassen, Tom Erik Breive og Martin Wiig er ute med skader.

Brann har spilt brukbar fotball på hjemmebane denne sesongen, men det var skremmende å se hvordan laget kollapset mot Sogndal søndag. Sarpsborg tar cupen meget seriøst og har gjort det bra på bortebane i år. 2,15 i odds på at et skadeskutt Brann går på et nytt hjemmetap er ok betalt.

Kampstart: 20.00. Oppgjøret vises direkte på TV 2 Sport og Sumo.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus