Ny oddsgevinst i kveld?

Nettavisens spillforslag på Boxing Day satt som et skudd til pene seks ganger pengene. I kveld modererer vi innsatsen og spiller til over åtte i odds.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Storlag i trøbbel
Ajax har overrasket ved å tape to av tre kamper så langt i desember. Tapene mot middelhavsfarer Breda og nedrykkstruede Excelsior. Står med 4-2-1 og 21-10 på hjemmebane. Twente ligger bare tre poeng bak på tabellen, men med én kamp mer spilt. Flotte 4-4-0 på de åtte siste, og da har flere andre topplag stått på menyen.

Ajax i overkant store favoritter mot et lag som åpenbart kan by på problemer. Vi prøver en forsiktig innsats på en greit betalt poengdeling.

Fortsetter trenden med svake førstomganger
City med nok en bortekamp uten seier eller storspill da det ble 1-1 mot Villa sist. Nest sist kom det første hjemmetapet for sesongen, med 0-2 for 10 Spurs-spillere i Ligacupen. Ireland returnerer, Mpenza trolig klar igjen etter en liten skade. M. Johnson er usikker med sykdom.

Blackburn har tre tap på rad i ligaen. Både i de tre tapene og Ligacup-exiten for Arsenal har Blackburn levert førsteomganger langt under pari, for så å dominere andreomgangene fullstendig. Savage, Warnock og Tracey soner alle suspensjon i kveld, men Samba er tilbake etter samme ærend.

1-0 til Blackburn da lagene møttes tidlig i september. 1,75 blir for snaut for hjemmeseieren, og vi synes 2,30 for at Blackburn igjen ligger under ved halvtid kan prøves.

Mest lest