Foto: hesteguiden.com

Nye gevinster på Bjerke i kveld?

Selv om fullklaffen med over 100.000 kroner innspilt forrige onsdag ikke kommer på bestilling, har vi i hvert fall gjort vårt ytterste for at Nettavisens travspillere skal få en ny innbringende aften!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Det ble resultatet, når vår superfriske banker Petula Santana strøk først over mål i finalen sist onsdag, og selv om vår banker for dagen ikke er like dyp ved denne anledningen, ja så snakker vi om en hest som kun er krysset av på hver tredje kupong!

Vi falt nemlig ned på 3 C.C. Lina som vårt holdepunkt for dagen, i en rebus som nok en gang kan gå mot fine penger for de som prikker seks rette. Victory Abroad-datteren galopperte seg vekk som favoritt i V75`en sist, men det ser vi på som et rent arbeidsuhell.

5-årshoppa er normalt dønn travsikker, og i V65-4 i kveld mener vi Holm-traveren går ned en klasse. Vår banker for dagen leverte en flott innsats etter lang pause til tredje på fine 17.7 full vei etter lang pause i den nest siste starten, og forut for hvilen hevdet 33-prosenteren i spillet seg godt mot klart tøffere konkurrenter enn dagens. I et ellers vidåpent løp satser vi således på at hoppa`s flotte speed viser seg seiersgivende til slutt, og vi spiller i god tro!

To pausehester gjør opp?
Ja, selv om formen er noe uviss etter lange pause både på 3 Brødsjø Viktor og 11 Hilton Borka i innledningen satser vi på at de begge er vel forbredt til dagens dyst. Kretsen rundt dem begge er kjent for å ikke starte i hytt og pine med sine hester, og på kapasitet er de overlegne dagens konkurrenter. De har begge enorm fart i kroppen, og dagens korte distanse tror vi således er midt i blinken.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Brødsjø Viktor og Vidar Hop er ekvipasjen å fange fra spiss i V65-1.
Brødsjø Viktor og Vidar Hop er ekvipasjen å fange fra spiss i V65-1.

Favorittene faller tungt?
Vi er i hvert fall slett ikke sikre på at det er to rette på duoen 6 Super Tail og 3 Gann Min i hhv V65-2 og den femte avdelingen (vi snakker her om to av dagens største favoritter). Førstnevnte innfridde som vår herlige banker lille julaften, men selskapet ved den anledningen var langt enklere enn hva som er tilfelle i kveld. Triumfen sist vektlegger vi mindre, all den tid det ble et ”bløffløp”, og vi finner klar verdi i å gardere denne gangen.

Fryktelig spennende på kryssene er 3 Owen Meany med sine skarve 4 %, og tetløperen er snakk om en selvskreven gardering, sammen med en formtoppet 8 Los Ari (7-prosenter!). Sistnevnte får skrellkusk Gunnar Austevoll i sulkyen ved denne anledningen, og det er spennende nok!

Gann Minn er en litt merkelig type, og vi har litt vondt for å se at Spikeld-sønnen legger på til sin femte strake triumf. 10-åringen så lenge slått ut sist, og vi tror en hest som 5 Turbo Prins (veldig bra til seier på en uvant kort distanse etter galopp sist) er langt tøffere til slutt, i et løp vi mener det er på sin plass med en del garderinger.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Innfrir Gann Min og Olav Mikkleborg sitt tunge favorittstempel i V65-5?
Innfrir Gann Min og Olav Mikkleborg sitt tunge favorittstempel i V65-5?

Øvrige vurderinger
V65-3: Vi har svært liten tro på at 2 Gobbi og 3 Hjerteborken (og de får således ingen plass på våre spilleforslag) vinner på full vei på landets hovedbane, og setter 6 Jotun først. Den kapable Høiby Kongen-sønnen avsluttet strålende til tredje etter lang pause sist, og løp i kroppen på den storvokste krabaten har normalt gjort veldig godt.

Vi har veldig sansen for 8 Skogbryn Svarten, og når champion Høitomt setter seg opp bak Alm Svarten-sønnen er det snakk om en obligatorisk strek. To outsidere finner vi i form av svært kapable 4 Kjeltringen (trolig forbedret med løp i kroppen), og 15 Dorr Valentin (sterk som få, og plukker ned de fleste til slutt med litt tempo på løpet).

V65-6: En sliten gjeng med aldrende travere setter hverandre her i stevne (og vi kan fort få en smell...), og vi har klart mest tro på en som kanskje har litt igjen av ungdommens mot. Vi snakker da om 11 Ramona`s Express, og med den siste innsatsen foran sulky friskt i minne er 5-åringen snakk om en av dagens mest spennende hester (og vi spiller til kremodds i DD-spillet!).

Rockarountheclock-sønnen avsluttet nemlig som en vind til sølv bak Cecena Ås ved den anledningen, og i et løp det kan ligge an til litt tempo på innledningsvis, er vi ikke fremmed for at 15-prosenteren i spillet speeder ned samtlige til slutt.

Forrige onsdagspilte Nettavisen inn over 100.000 kroner på sine foreslåtte spill!

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 90, 450, 900 og 2376 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre DD-forslag på hhv 100, 300 og 600 kroner ligger ute her .

PS! Forrige onsdag utbetalte vårt største DD-forslagmegetpene 13.600 kroner!

Det største V65-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se V65-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00 i kveld!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør