Nigel de Jong og Jeremy Menez har begge fått en kjempestart på sesongen.
Nigel de Jong og Jeremy Menez har begge fått en kjempestart på sesongen. Foto: Filippo Monteforte (Afp)

Nye Milan mot nye høyder

Under Filippo Inzaghi har AC Milan fått en ny vår. En seier mot gamletreneren vil vise at de mener alvor.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagstips:
Oddstips 1: Endelig har Leeds noe på gang
Oddstips 2: Liverpool i trøbbel igjen
Tippekupongen: Tøff lørdag for storlagene
V75 Forus:
Jakten på V75-millionene fortsetter

Det er et helt nydelig oddsprogram denne lørdagen, og alle de store og små ligaene skal i aksjon. For en dag!

Sportspills Facebook-side kan du få daglige tips rett til din nyhetsstrøm.

Dagens langskudd
AC Milan - Juventus, H 2,80

Dagens langskudd

Milan - Juventus H


Dette tipset er skrevet av en Milan-supporter, som har gjort sitt ytterste for å bevare sin objektivitet.

En ting er sikkert; AC Milan blir ikke et kjedelig lag å følge denne sesongen. På de to første kampene har de vært innvolvert i latterlige tretten mål, og 5-4-seieren over Parma vil bli husket som en av Serie As beste kamper noen sinne.

Offensivt har Milan virkelig vært i slaget, og bevegeligheten uten Mario Balotelli har vært utslagsgivende. Jeremy Menez, utskjeldt og utfryst, har fått en kjempestart på karrieren i Milano med sine tre mål. I tillegg har Fernando Torres ankommet klubben, og han vil sannsynligvis få sine første minutter i helgen.

Defensivt har de imidlertid mye å gå på, og fire innslupne mål mot Parma var altfor mange, og av lettvint sort. Må luke ut personlige feil, men vil nok stille mer skjerpet mot regjerende seriemester Juventus.

På skadefronten har de noen nøkkelspillere utilgjengelig. Montolivo, Alex, Diego Lopez og Saponara står alle over helgens kamp. Det samme må suspenderte Daniele Bonera, noe mange supportere faktisk er glade for. Inzaghi kan imidlertid glede seg over at Stephan el Shaarawy er tilbake, han viste god form i åpningskampen mot Lazio.

Juventus har åpnet på sitt sedvanlige vis, og gjør akkurat nok for å vinne kamper også i år. Har ikke sluppet inn mål enda, men har vært trege mot svake motstandere som Chievo, Udinese og Malmö. De har i stor grad vært avhengige av enkeltmannsprestasjoner, som Tevez på onsdag.

I tillegg har de virket slitne, og den hardt tilkjempede seieren mot Åge Hareides menn må ha kostet dyrt. De vil også merke fraværet av den karismatiske Andrea Pirlo, som må stå over. I tillegg er det ventet at Arturo Vidal starter på benken etter et skadeopphold, melder Gazzetta dello Sport.

Dette blir nye Juventus-trener Massimiliano Allegris første retur til klubben han trente i tre og en halv sesong, og det er nok mye hevnlyst hos Inzaghi, som fikk veldig lite spilletid under nettopp Allegri.

Milan har gode tradisjoner på hjemmebane og har åpnet sesongen godt. Når de da får 2,80 i odds mot slitne Juventus, nøler vi ikke et sekund!

Det er også mulig å følge helgens oddsekspert på Twitter.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør