UPOPULÆRE: Petr Cech og Simon Mignolet ble vraket av mange til den forrige runden.
UPOPULÆRE: Petr Cech og Simon Mignolet ble vraket av mange til den forrige runden.

Gjorde du også disse Fantasy-tabbene?

Det var mange som vraket to av rundens beste spillere.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Petr Cech og Simon Mignolet holdt begge nullen i det fartsfylte oppgjøret mellom Arsenal og Liverpool på Emirates mandag.

Det var kanskje som forventet mange mål eller ikke lot seg imponere av de to anerkjente målvaktene før kampen. Uansett var de to keeperne blant de mest vrakede spillerne før runden, ifølge Nettavisens Fantasy.

Petr Cech scoret fem poeng og Mignolet scoret tre, som må sies å være akseptabelt for en målvakt - og kjedelig å gå glipp av for en ambisiøs manager.

Les også: Dagens oddstips: Lazio taper for Leverkusen

Fikk oppreisning
Spesielt Cech fikk sin store oppreisning etter et par svake kamper - slik sett er det forståelig å sette ham ut av laget - og holdt Arsenal inne i kampen med fantastiske redninger.

Mignolet hadde en noe roligere dag på jobben og fikk derfor et par poeng mindre enn Cech, men gjorde likevel noen kvalifiserte redninger mot favoritten Arsenal.

Har disse målvaktene gjort nok for å spille seg tilbake inn i ditt lag?

En av de mer fornuftige avgjørelsene gjort av mange spillere før runden, var å sette ut Chelsea-forsvarerne Branislav Ivanovic og John Terry. Begge to har fått en rett og slett begredelig start på sesongen, noe mange spillere hos Nettavisens Fantasy heldigvis har fått med seg.

Rooney sliter - men er populær
Selv om Wayne Rooney har hatt en utrolig skuffende sesongstart, og er av United-fansen i Norge kåret til banens dårligste flere ganger, har han overlevd i lagoppstillingen hos mange spillere. Det til tross for at han er bokført med null mål og knapt har hatt et skudd på mål.

Faktisk er det flere som har solgt spillere som Sergio Agüero og Eden Hazard enn United-spissen. Også Christian Benteke har blitt vraket av mange den siste tiden.

Nå er det mange som allerede har gått tom for tålmodighet angående Rooney og det er stor grunn til å anta at han ikke er så populær før helgens kamp borte mot Swansea.

Da møter de et av ligaens formlag, som har et solid forsvar og har fem poeng fra tre kamper så langt. En vanskelig kamp for United og Rooney, med andre ord.

Hvilke avgjørelser gjorde du før forrige Fantasy-runde og hvordan funket dem? Hvilke avgjørelser kommer du til å gjøre før helgen?

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør