PÅ DITT LAG?: Nå kan alle Nettavisens Fantasy-spillere få tilgang til en rekke europeiske stjerner. Som Luis Suarez, Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.
PÅ DITT LAG?: Nå kan alle Nettavisens Fantasy-spillere få tilgang til en rekke europeiske stjerner. Som Luis Suarez, Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Foto: Stf (Afp)

Nå kan du få verdens beste spillere til ditt Fantasy-lag!

Med denne eksklusive koden kan du få tilgang til en rekke av verdens aller beste spillere.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Vi kjenner alle på følelsen noen ganger. Premier League-sesongen er godt i gang og du kan fort sitte med en rekke spillere som ikke leverer som forventet i ditt Fantasy-lag.

I tillegg er denne sesongen jevnere enn på veldig lenge. Derfor introduserer Nettavisen et nytt og spennende element for å sprite opp hver eneste Fantasy-runde.

Hvordan høres verdens beste spillere ut?

Med en helt fersk kode kan du sikre deg en valgfri spiller fra øverste hylle.

Du er nødt til å kjøpe ham - og det blir ikke billig! - og koden er tilgjengelig bare for et begrenset antall uker. Og hvor finner du denne koden?

Klikk deg inn på Sportspills Facebook-side og let der.

Når du har koden i din hule hånd, logger du inn på fantasy.nettavisen.no og besøker "LAG"-siden din. Under selve laguttaket, finner du et slikt banner:

RØD RING: Der finner du hvor du skal implementere koden.

Faktisk har du dårlig tid!

Den første koden går ut allerede 30. november, altså om 27 dager i skrivende stund.

Derfor gjelder det å slå til fort. Det kunne vært deilig å ha en Cristiano Ronaldo på laget før helgens runde i Premier League.

De internasjonale spillerne vil score poeng basert på samme system som i Premier League, og blir beregnet ut fra deres respektive kamper.

Totalt fire koder vil komme gjennom sesongen.

Så, hva venter du på? Du har vel ikke lyst til å tape terreng mot dine argeste konkurrenter?

PS! Nettavisens månedlige premier er levert av Unisport-butikken, som leverer en valgfri drakt til hver eneste månedsvinner!

PPS! Om du har noen problemer, er det bare å kontakte oss på Sportspills Facebook-side.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør