Idar Sletvik fra Moss er både en heldig lottospiller og dyktig fotballtipper.
Idar Sletvik fra Moss er både en heldig lottospiller og dyktig fotballtipper. Foto: Privat

Norges heldigste? Har vunnet 17,7 mill. i Lotto og Tipping

Idar Sletvik fra Moss vant 2,7 mill. i Tipping onsdag. Det var ikke østfoldingens første gigantpremie.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Onsdag var det dobbel jackpot og ekstra stor premiepott for 12 rette i Tipping. Kupongen var av det vanskelige slaget også denne gangen, og Idar Sletvik fra Moss var den eneste med 12 rette.

Dermed kunne han innkassere pene 2,7 millioner kroner.

- Ja, det var jeg som vant i Tipping midtuke ja. Jeg sitter faktisk og spiller litt hest her nå, mest for moro. Jeg trenger vel knapt en eventuell gevinst etter dette, sa Slettvik da Norsk Tipping ringte for å gratulere med premien.

Det ble en svært spennende onsdagskveld for den dyktige spilleren. Han måtte ha uavgjort i Champions League-semifinalen mellom Real Madrid og Juventus for å ta potten alene. Real ledet lenge 1-0, men Juventus utliknet en drøy halvtime før slutt.

- Jeg hadde 11 rette og premie på 2600 kroner først, så jeg ventet på resultatet av den kampen. Så satt jeg her da, og nærmest spiste sigaretter den siste halvtimen, forteller Sletvik.

Juventus holdt ut de siste 30 minuttene i Madrid og kunne juble for finaleplass i Champions League. I Moss satt Sletvik og gledet seg over en samlet tippepremie på ca 2,7 millioner kroner.

Mossingen er imidlertid vant med store premier.

- I 2007 vant jeg 15 millioner i Viking Lotto, så det er andre gang jeg blir millionær på en onsdag faktisk. Den gangen var det dobbel jackpot i Viking Lotto, akkurat som det var i Tipping nå. Den gangen hadde jeg tippet for 78 kroner og jeg var i USA, i Philadelphia. Jeg fikk nesten ikke levert, for det var så dårlig nett der. Men jeg brakk meg opp på natta og forsøkte på nytt å levere kupongene mine i amerikansk tid i fem-tida, og det gikk bra. Jeg fikk ikke lykketallet men dobbel jackpot. Den gangen var det onsdag 7. november i 2007. Nå var det onsdag den 13. mai 2015. Du skal se at onsdag er min lykkedag!

Tippepremien ble vunnet på et tippesystem på 600 kroner.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør