PÅ RUNDENS LAG: Diego Costa var i godt slag mot West Bromwich denne helgen.
PÅ RUNDENS LAG: Diego Costa var i godt slag mot West Bromwich denne helgen. Foto: Justin Tallis (Afp)

Rundens lag i Premier League

I alle fall ifølge Nettavisens Fantasy.

Kommersielt

Det har vært en spennende runde i Premier League, en del målfattige kamper, men også noen heidundrende oppgjøre.

Forrige ukes rundens lag så slik ut.

Vi bruke poengene fra Nettavisens nye Fantasy-spill for å avgjøre hvem som har spilt best i de ulike posisjonene.  Er du uenig med spillets vurderinger er det bare å slenge seg på i kommentarfeltet!

Rundens ellever er som følger:

Målvakt: Heurelho Gomes, Watford (5 poeng). For andre runde på rad, holder Gomes nullen. Det er flere andre målvakter med fem poeng - deriblant Joe Hart, Tim Krul, Sergio Romero, Petr Cech og Marteen Stekelenburg - men Gomes er den billigste. Det er også imponerende å holde nullen to ganger på rad, spesielt når det andre laget er Southampton.

Høyreback: Cesar Azpilicueta, Chelsea (6 poeng). Den lille spanjolen har ventet lenge på sin første scoring, men når den først kom, var den uhyre viktig. Han viste enorm ro da han plasserte ballen i mål, og selv om Chelsea slapp inn to, var Azpilicueta imponerende.

Midtstopper: Scott Dann, Crystal Palace (12 poeng). Crystal Palace er tilbake på vinnersporet og en stor del av æren for det får Scott Dann. Han ble matchavgjørende med sin viktige scoring, og hadde ikke allverden skyld i at Aston Villa scoret. En solid innsats.

SCORET: Scott Dann ble - om mulig - en enda større helt med sin scoring i helgen.

Midtstopper: Rusell Martin, Norwich (5 poeng). Martin er på rundens lag for andre gang på rad og det er først og fremst fordi han er så giftig foran mål. To mål på to kamper lar virkelig høre fra seg, og han sikret ett poeng mot Stoke i helgen.

Venstreback: Aleksandar Kolarov, Manchester City (10 poeng). Denne backen må man bare sikre seg. Han har vært i storform for et Manchester City som fortsetter å høvle over solide motstandere på rekke og rad. Kolarov scoret det viktige 1-0-målet da Everton hadde stått imot lenge, og holdt den tredje nullen på rad.

Midtbane: Bakary Sako, Crystal Palace (7 poeng). Ikke akkurat en kjenning på rundens lag, men Sako sikret de tre poengene for Palace når de trengte en scoring som mest.

Midtbane: James Morrison, West Bromwich (9 poeng). Det var kampen da James Morrison var overalt. Først bommet han på et viktig straffespark, så gjorde han det godt igjen - og mer til - med to flotte scoringer mot Chelsea. Det holdt ikke til poeng, men det holder til rundens lag.

Midtbane: Marc Pugh, Bournemouth (6 poeng). For eksempel Pedro endte opp med like mangel poeng som Pugh, men vi velger sistnevnte grunnet hans rimelige Fantasy-pris. Selv om Callum Wilson scoret tre for Bournemouth, ville det ikke gitt seier uten Pughs scoring. Slik sikret Bournemouth sin første trepoenger i Premier League noensinne.

Midtbane: Mark Noble, West Ham (7 poeng). Det ble en ellevill kamp på Upton Park og Noble gjorde det han kunne for å stoppe tapet. Han scoret ett og gjorde en god innsats for sitt lag, men det holdt ikke. West Ham har fortsatt til gode å vinne hjemme.

SCORET: Mark Noble sørget for spenning i kampen mellom West Ham og Bournemouth.

Spiss: Diego Costa, Chelsea (9 poeng). Endelig løsnet det for den store spanjolen og Costa var fundamental i Chelseas første seier for sesongen. Han var overalt og ga West Bromwich problemer gjennom hele kampen. En komplett kamp fra en komplett spiss.

Spiss og rundens spiller: Callum Wilson, Bournemouth (19 poeng). Dette er foreløpig den høyeste poengsummen en spiller har fått i Nettavisens nye Fantasy, og det er fortjent: Med sine tre scoringer, alle imponerende, sørget Wilson for å bringe hjem Bournemouths første Premier League-poeng i historien.

RUNDENS SPILLER: Callum Wilson scoret tre. Borte. Mot West Ham. Solid!

Manager: Manuel Pellegrini, Manchester City. For et lag chileneren har til sin disposisjon. Og for en fantastisk fotball han får dem til å spille. City har ni poeng på tre kamper og 8-0 i målforskjell, og det mot tøff motstand. Hatten av for Pellegrini!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus