Spørsmålet som setter ut Ødegaard: - Nei, altså ...

For kun tre år siden var Martin Ødeagaard ett av talentene på Statoils talentleir i Stavanger. Nå er han Real Madrid-spiller.

Kommersielt

STAVANGER (Nettavisen): Som 13-åring debuterte Martin Ødegaard i treningskamp for Strømsgodset, og kort tid etter ble han intervjuet av TV 2 for første gang.

Det var en ung og mer sjenert utgave av Ødegaard som måtte svare på spørsmål om debuten hadde ført med seg mye oppmerksomhet.

- Mye oppmerksomhet, men så …

- Damene og, eller?

- Ja, det er noen damer og, men det er bare bra. 

Da Tippemagasinet møtte Ødegaard på samme sted, Statoils talentleir i Stavanger, nå, tre år senere, ble Real Madrid-spilleren litt satt ut da han måtte se det gamle intervjuet.

- Er det gode minner?

- Nei, altså … Det er gode minner at jeg var her (på talentleiren), men akkurat det intervjuet, er nok ikke mitt favorittintervju opp gjennom, sier Ødegaard til Tippemagasinet.

- Den gang turte jeg å spørre om det ble mye oppmerksomhet fra jentene, men det spørsmålet har jeg ikke turt siden?

- Nei, det er kanskje greit, ler Ødegaard.

Det er kun tre år siden Martin Ødegaard var et av talentene under Statoils talentleir i Stavanger.

Nå, tre år senere, er han lagkamerat med Cristiano Ronaldo i Real Madrid, og denne uken var han tilbake i Stavanger for å undervise unge og håpefulle talenter.

Stortalentet stilte velvillig opp på spørsmål fra deltakerne på samlingen, og fortalte velvillig hvordan han har trent opp gjennom årene, og hva som skal til for å komme dit han selv er i dag.

I videoreportasjen over kan du se Beatles-tilstandene som herjet da Ødegaard ankom talentleiren.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør