Hjemmehelten James Ward.
Hjemmehelten James Ward. Foto: Toby Melville (Reuters)

Nytt herlig tennisobjekt fra Wimbledon

Favoritten faller som fluer i årets Wimbledon-turnering. Lørdag lanserer Nettavisen et nytt spennende outsiderspill.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Nå må Gytkjær levere
Oddstips 2: Eventyret fortsetter
Oddslangskudd: Malmö får ingenting gratis
Tippetips: Kongsvinger med strak kurs mot opprykk
V75 Jarlsberg lørdag: Solberg har hovedbankeren
Tippeligamagasin: Se Nettavisens ferske episode
Tippeligaen: Oversikt over status til lagene
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt

Tennisobjektene sitter som støpt fra årets Wimbdelon-turnering. Torsdag lanserte Rolf Lerum spill på storoutsideren Dustin Brown mot Rafael Nadal og Brown vant til herlige 5,50 i odds, fredag innfridde franskmannen Richard Gaquet i tre strake sett mot favoritten Grigor Dimitrov til pene 1,93 i odds. Nettavisen oddsekspert Rolf Lerum har en ny mulig godbit på gang lørdag.

James Ward - Vasek Pospisil H 2,50
James Ward er en habil spiller på gress, og han har fakta sett meget bra ut så langt i årets Wimbledon. Skrellet i 2-runde mot Jiri Vesely, og gjorde det på en overbevisende måte.

Truet faktisk en såpass bra spiller som Milos Raonic i en oppkjøringsturnering på gress, og James Ward har kapasitet til å være med inn i uke 2.

Glem heller ikke at vi her snakker om en spiller som er fra England, og han vil få en massiv støtte fra publikum. At kampen også er satt opp på den nest største arenaen vil gjøre det hett for Vasek Pospisil.

Når det gjelder Vasek Pospisil så måtte han trekke seg med skade i en oppkjøringsturnering før Wimbledon, og selv om han spilte en meget god kamp mot Fabio Fogini sist så er vi fakta noe usikker på canadieren.

Innbyrdes har de møttes en gang, og da trakk James Ward det lengste strået med å vinne 6-4 / 7-5 på hardcourt. Det var dog helt tilbake til 2011.

En odds på 2,50 på hjemmespilleren James Ward mener vi må  være verdt et forsøk.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør