Foto: Pa Photos / NTB Scanpix

Nytt sjokk fra West Bromwich?

Ingen trodde på West Bromwich før sesongstart, ei heller vi. Lørdag tester vi laget til glitrende borteodds mot Stoke.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Tromsø dagens spill
Tippetips lørdag: Ingen walkover for Rosenborg
V75 Bergen: Jakten på 16 millioner

V65 Drammen lørdag kveld: Herlig jackpot
Tippeligaen: Skade- og karanteneoversikt
Premier League: Skade- og karanteneoversikt

Etter en dørgende kjedelig landslagspause, ruller ligafotballen endelig for fullt igjen denne helgen. Det betyr topp internasjonal fotball på lørdagens langoddsprogram fra både England, Tyskland, Spania og Italia, men også en rekke svært interessante oppgjør her hjemme i både Tippeligaen, Adeccoligaen og Oddsenligaen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Tranmere - Leyton Orient H 3,30

Det er ingen nyhet at trepoengere gjør noe med fotballag. Etter fire strake tap, tok Tranmere skalpen til topplaget Bradford sist søndag og det attpåtil på bortebane. Normalt hjemmesterke Tranmere har ikke vunnet på hjemmebane hittil denne sesongen, når de i ettermiddag tar imot det ubeseirede topplaget Leyton Orient. Matematikken kan brukes til så mangt. Tranmere nærmer seg sin første hjemmeseier, og Leyton Orient nærmer seg sitt første tap. Ergo er det mange gode argumenter for å teste hjemmeseier her til flotte 3,30 i odds.

Milan - Udinese B 5,50
Mario Balotelli, Philip Mexes, Nigel De Jong og supertalentet El Shaarawy er noen av nøkkelspillerne som ikke er med for Milan i kveldens hjemmemøte mot Udinese. Milan har ikke imponert i seriestarten i Italia, og her er de satt til altfor store favoritter. Udinese står uten poeng på bortebane hittil og er ikke blant Italias beste bortelag. Men i kveld må de ha større sjanser enn det oddsen indikerer og 5,05 på at Antonio Di Natale og hans lagkamerater i Udinese tar med seg alle tre poengene i kveld, må testes.

Norsk Tipping

Dagens spill
Stoke - West Bromwich
Stoke er seriens minstscorende lag med sine fire mål på sju kamper. Tapte 0-1 for bunnlagene Fulham og Norwich i de to siste kampene og har falt ned til 16. plass. Jon Walters måtte trekke seg fra Irlands landslag og betegnes som usikker. Marc Wilson er tilbake etter å ha stått over med skade sist. Stoke var en gedigen skuffelse hjemme mot Fulham nest sist, og selv om det var bedring å spore borte mot Norwich er det lite som fungerer for Stoke nå.

West Bromwich startet sesongen horribelt dårlig, men har nå tatt sju poeng på de tre siste kampene. Det startet med en knusende 3-0-seier over Sunderland og fortsatte med borteseier over Manchester United og uavgjort mot serieleder Arsenal. Det er dermed ingenting å si på selvtilliten i laget. Gjorde en strålende bortekamp mot Manchester United nest sist og tok en svært fortjent seier, og hang veldig godt med mot Arsenal sist.

Victor Anichebe og Matej Vydra er tilbake etter et skadeavbrekk. George Thorne, Ben Foster, Zoltan Gera og Scott Sinclair er fortsatt ute.

West Bromwich er i klart best form av disse to, men Stoke uten Tony Pulis som manager er ikke det Stoke vi har lært oss å kjenne. Til helspreke 3,20 i odds på et lag som i forrige bortekamp rett og slett var best på Old Trafford, er det ingen grunn til å nøle. Inntil vi ser bedring av Stoke, må dette være det klart mest spennende spillet fra England denne lørdagen, sett i forhold til oddsen.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 15.55)
Kamp 85 Stoke - West Bromwich 2,10 3,10 3,20
Klikk her for å levere dette singelspillet (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus