Odd så ut til å gå mot en komfortabel hjemmeseier over Mjøndalen forrige runde, men ble etter hvert presset kraftig tilbake og måtte nøye seg med 2-2.
Odd så ut til å gå mot en komfortabel hjemmeseier over Mjøndalen forrige runde, men ble etter hvert presset kraftig tilbake og måtte nøye seg med 2-2. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)

Odd har fått godt betalt

Odd har ikke imponert spillemessig denne sesongen og kan få det tøft i kveldens kamp i Sarpsborg.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Dagens dobbel: Målfest med Molde og Godset
Oddstips: Skadekrise for Villarreal
Få oversikt:Skader og karantener i Tippeligaen
Tippemagasinet: Se femte program
V4/V5 Täby:   Galoppeksperter i storform
V76 Bjerke:  Bonuspott med ei dronning
V5 Bjerke:  Det må bli Bo

Ondagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Tippeligaen, Premier League, Conference-playoff, La Liga, Seria A, tysk cup og Allsvenskan.

Sarpsborg - Odd H 3,05
Sarpsborg har fått en ok start på sesongen og står med fem poeng etter fire runder. Burde hatt tre poeng hjemme mot Glimt sist, men et selvmål kvarteret før slutt sørget for at kampen endte 2-2.

Er normalt et vanskelig lag å slå i Sarpsborg og hadde 7-6-2 på hjemmebane forrige sesong.

Sigurd Rosted og Kjetil Berge er ute med skader, mens Henrik Ojamaa soner karantene.

Odd ligger på annenplass med ti poeng, men det må være lov til å si at laget har hatt mye flyt så langt.

I åpningskampen sløste Molde vanvittig med sjansene, og det var nesten et under at Odd fikk med seg alle poengene. I hjemmekampen mot Stabæk imponerte ikke telemarkingene nevneverdig, men selvmål og rødt kort gjorde jobben med å vinne 2-0 enkel. Hjemme mot Mjøndalen sist kollapset Odd helt på stillingen 2-0 og måtte til slutt ta til takke med uavgjort.

Odd har Fredrik Oldrup Jensen tilbake etter skade, men han er ifølge Odds hjemmeside ikke klar for 90 minutter. Fredrik Nordkvelle fikk et slag mot kneet sist, men ventes å være klar onsdag. Ardian Gashi og Olivier Occean er også med i troppen.

Sarpsborg kan hamle opp med hvem som helst hjemme på Stadion, og Odd må vise langt bedre takter enn i de siste kampene dersom laget skal ha ambisjoner om seriegull.

Vi tester H til 3,05 i odds med moderat innsats som dagens langskudd.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør