Online nå: 100.000 spillere!

På verdens største nettspillside trenger du aldri å vente på at spillene skal fylles opp.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Nytt i Norge!

På spillsiden King er det til enhver tid titusenvis av spillere online. På visse tider av døgnet kan du møte over 100.000 andre nettspill-entusiaster.

Endelig på norsk
King har inntil nylig ikke vært tilgjengelig på norsk, men nå lanserer Nettavisen siden i Norge.

Dermed kan du spille alle de over 100 spillene på King med norsk tekst. Uansett om du er interessert i actionspill, sportsspill, kortspill, strategispill eller pusleoppgaver, vil du alltid ha noen å spille mot. Og du kan selvsagt også velge å spille bare med deg selv.

Klikk her for å prøve King!

Halv million i jackpott
Ettersom King kun formidler ferdighetsspill, har du mulighet til å spille om penger og vinne jackpotter.

Jackpottene er som regel tigjengelige i en begrenset periode, og den spilleren med den beste highscoren når tidsfristen går ut, vinner potten. Du kan hele tiden se hvilket resultat du må slå for å vinne potten. I andre jackpott-turneringer fordeles potten mellom flere spillere.

Størrelsen på jackpottene varierer, og for tiden er den største potten (i Mahjong Golden Path) på hele 552.960 kroner, altså over en halv million kroner!

Nettsamfunn
King er mer enn bare et nettsted der du kan spille ferdighetsspill. Det er også et nettsamfunn hvor du blir kjent med hyggelige spillinteresserte fra hele verden. Chat mens du spiller, les og skriv blogger, send gaver til dine nye venner og utfordre dem til et spill.

Det er også spennende og moro å følge med på rankinglistene på de ulike spillene. Klarer du å bli best i verden?

Klikk her for å prøve King!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør