Onsdagens oddstips

Vi spiller en dobbel til 4,62 i odds i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det er langt mellom de virkelig gode spillene på dagens oddsprogram, vi prøver en sikker og en luring.

Nettavisens statistikkportal

Oppskriftsmessig hjemmeseier
Södertälje leder serien seks poeng foran Rögle og formen er fin. Tre strake seirer, og hjemme har de sterke 14-3-2 å vise til. Tomas Kollar er ute med skade. Møter her Växjö som ligger midt på tabllen. Startet sesongen meget bra, men har dabbet av litt etterhvert. Er dog blant ligaens sterkeste bortelag med sine 8-3-5. Hele 29 poeng skiller de to lagene på tabellen, og hjemmelaget har vunnet de to siste innbyrdes. Det meste taler for nok en grei hjemmeseier for serielederne.

Nok en knepen Lyon-seier
Vertene har full kontroll på ligagullet. Har dog ett poeng og 0-2 i målforskjell på sine to siste ligakamper mot Monaco og Toulouse, men har også vunnet fire cupkamper mot varierende motstand i samme periode. 7-2-0 hjemme. Keeper Coupet, Wiltord, Benzema, Diarra og Hartock er alle skadet. Carew har forsvunnet til Villa, men vil med sitt ene seriemål ikke utgjøre noe stort savn.

Bordeaux spilte 1-1 mot Lorient sist. Har kommet seg noe etter en laber sesonginnledning, og ligger for øyeblikket på en respektabel 8. plass. 2-1-6 borte. Mavuba, Obertan, Faubert, Chamakh og Menegazzo er alle uaktuelle.

Lyon har vært overlegne hele sesongen, men nøyer seg svært ofte med ettmålseier. 4 av 7 hjemmeseirer og 4 av 9 borteseirer har kommet med ett mål. 3 av gjestenes 6 bortetap har vært med ett måls margin.

Med mange frafall og tegn til formsvikt, mener vi alt ligger til rette for at Lyon igjen nøyer seg med ettmålseier. 3,55 kjøpes.

Mest lest