Det regelrett oser av kvalitet fra den ivorianske lagoppstillingen.
Det regelrett oser av kvalitet fra den ivorianske lagoppstillingen. Foto: Abdeljalil Bounhar (Ap)

På tide for Elfenbenskysten

Elfenbenskysten har en gullgenerasjon uten like, men mangler uttelling. I dag møter de Japan i deres åpningskamp.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagstips:
Oddstips 1: For mye på spill i åpningskampen
Oddstips 2: De savner ikke Suarez i dag
Tippekupongen: De er langt hjemmefra
V75: Årets beste V75-omgang

Det er et veldig spennende VM-program denne helgen, og vi har omtaler om alle kampene.

Merk at dette kun er en omtale av nattens kamp, fordi vi ikke har funnet gode nok tips til å kunne anbefale. Likevel har vi plukket ut noen objekter som kan bli interessante.

Dagens høydepunkter er muligens Uruguay mot Costa Rica og England mot Italia. Kampen mellom Elfenbenskysten og Japan har blitt skjøvet smått ut i kulden, og spilles klokken 03.00 norsk tid.

Gylden generasjon
Elfenbenskysten har, som sagt, en gylden generasjon som virkelig ikke har levert etter deres potensiale. Yaya Toure og Didier Drogba er spillere av absolutt øverste hylle, og laget har kvalitet over hele linja. Det hadde vært litt trist om de aldri vant noe av betydning.

Japan er solide og kom seg greit gjennom kvalifiseringen. Shinji-ene herjer på hver sin side, og Keisuke Honda har alt som skal til for å utrette noe på egen hånd. Trener Alberto Zaccheroni er en ringrev og var blant pionérene for den nå så populære 4-2-3-1-formasjonen.

Denne kampen er veldig viktig og kan fort bli avgjørende. Likevel er det vanskelig å si hvor man har noen av disse lagene og U-faren er så absolutt til stedet. Likevel har vi plukket ut noen objekter som kan prøves;

Yaya Touré til 4,95
Elfenbenskysten har blitt vurdert som favoritt, men Japan er også gode. Seier til sistnevnte til 2,70 kan fort bli gull verdt.

Yaya Touré er en av verdens beste midtbanespillere og scoret mer enn 20 mål i Premier League. 4,95 på at han scorer i kveld kan være et interessant spill.

Du kan finne alle spillene på denne og andre kamper på lørdagens langoddsprogram.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus