Brede Hangeland scoret allerede i debuten for Crystal Palace. Blir det flere mål mot Burnley i dag?
Brede Hangeland scoret allerede i debuten for Crystal Palace. Blir det flere mål mot Burnley i dag? Foto: Andrew Matthews (Pa Photos / NTB scanpix)

Palace er i scoringsform

Og da bør det bli seier mot et Burnley som har målfobi.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Dagens dobbel:  Tragisk komikveld med Blackpool
Tippetips:
  Villa trives på Anfield
Dagens langskudd: 
  Brann kan overraske på Marienlyst
V75 Färjestad:
100 mill og tidenes jackpot

Det ble en flott start på helgen for Sportspills oddstips med treff på både singelen (Lyon til 2,35 i odds) og dobbelen (Angers og Dijon til 3,15) fredag.

Landskamppausen er endelig over, og på lørdagens oddsmeny kan vi meske oss med spill fra alle de store ligaene.

Dagens oddstips

Crystal Palace - Burnley H


Palace var involvert i en ellevill 3-3-kamp borte mot Newcastle sist, der laget fra London scoret både etter ett minutt og i sluttsekundene. Det var årets første poeng, og det er åpenbart at det defensive spillet (åtte baklengs) må forbedres dersom man skal komme seg opp fra bunnsumpa.

Den nye manageren Neil Warnock har vært aktiv på overgangsmarkedet og har blant annet hentet inn James McArthur, Wilfried Zaha Andy Johnson. Sistnevnte mangler kampform og spiller trolig ikke i dag. Marouane Chamakh er ute med skade, men Joe Ledley er tilgjengelig.

Burnley har forsvart seg brukbart så langt, men offensivt er det lite som fungerer. Har bare scoret ett mål på de fire første i serie og cup. Er klart preget av at den ene halvdelen i forrige sesongs superpar på topp, Sam Vokes, er ute med skade frem til nyttårstider.

Den andre halvdelen, Danny Ings, har slitt med sykdom i det siste, men blir trolig klar. Den nye trioen Sean Dyche, Nathaniel Chalobah og Michael Keane er med i troppen, men trolig startet ingen av dem.

Burnley har møtt god motstand så langt og står bare med det ene poenget de tok mot Manchester United sist. Det skal bli interessant å se om de satser mer offensivt når motstanderen nå er på deres eget nivå.

Palace har vært rufsete bak i høst. Men Burnleys angrepsrekke er ikke blant de giftigste i ligaen, og vi tviler på at dette blir en målfest fra bortelagets side. Palace har scoret mål i samtlige fire kamper i serie og cup denne sesongen, det er blitt tre i de to siste. Vi satser på at scoringsformen fortsetter og setter pengene på H til 2,10 i odds.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør