Alan Pardew har fått en strålende start som Crystal Palace-manager.
Alan Pardew har fått en strålende start som Crystal Palace-manager. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Pardew lurer gamleklubben

Alan Pardew møter Newcastle for første gang etter at han ble manager i Crystal Palace.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips:  Vi går for store premier
Dagens dobbel:
  Wigan på kanten av stupet
V76 Bjerke:
To bankere direkte
V5 Bjerke: Hop med ny V5-banker
V4 Romme:
Kontio byr på luring

Onsdagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Premier League, Championship, Serie A, Copa del Rey, fransk cup, SHL og Hockeyallsvenskan.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

Dagens oddstips

Crystal Palace - Newcastle H


Alan Pardew har fått en strålende start på karrieren som Palace-manager. 53-åringen som var i London-klubben som spiller fra 1987 til 1990, har ledet laget til seier i fem av seks kamper så langt.

Palace tok en litt heldig 1-0-seier over Leicester lørdag og slo dermed tilbake på direkten etter det noe ufortjente hjemmetapet for Everton nest sist. Har klatret vekk fra bunnstriden og opp på 13. plass.

Kaptein Mike Jedinak skadet ankelen i Asiamesterskapet og rekker trolig ikke kveldens kamp heller. Marouane Chamakh kan være tilgjengelig til tross for at nesa er brukket. Yannick Bolasie er tilbake fra Afrikamesterskapet.

Newcastle så ut til å ta tre poeng hjemme mot Stoke søndag, men innbytter Peter Crouch sørget for 1-1 og poengdeling på tampen av kampen. Oppgjøret var både spillemessig og poengmessig en nedtur etter den flotte 3-0-seiere over Hull runden før.

Ble liggende på 11. plass, fem poeng over dagens motstander.

Papiss Cisse, Gabriel Obertan og Paul Dummett er tilgjengelige igjen, men Siem de Jong og Rolando Aarons er trolig fortsatt ute. Cheik Tiote skadet seg under Afrikamesterskapet og mistet finalen.

Alan Pardew var manager i Newcastle i fem år og kjenner spillerne og spillestil ut og inn. Han leder et lag som er i meget god form, og vi setter pengene på hjemmeseier til 2,25 i odds.