Jonathan Parr gikk fra Crystal Palace til Ipswich Town i sommer og har spilt to gode kamper etter at han kapret venstrebackplassen.
Jonathan Parr gikk fra Crystal Palace til Ipswich Town i sommer og har spilt to gode kamper etter at han kapret venstrebackplassen. Foto: http://www.itfc.co.uk/ (http://www.itfc.co.uk/)

Parr med suksess i Ipswich

Jonathan Parr har imponert etter at han fikk sjansen for Championship-klubben.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel:
Spennende spill til 3,57 i odds
Oddstips 2:  
Solskjær slår tilbake
V4 Umåker:
  Ny lunsjfest i Sverige
V5 Klosterskogen: Alle kan tape
V64 Eskilstuna:  Meget spennende meny

Det ble treff på ett av to oddstips mandag, og ukestarten gikk nøyaktig i null. Tirsdag kan vi glede oss over at Champions League endelig er tilbake på oddsmenyen. Det spilles også tilnærmet full runde i Championship og andre engelske ligaer.

Dagens oddstips

Ipswich - Brighton H

Ipswich-manager Mick McCarthy ventet til femte runde i Championship før han ga Jonathan Parr sjansen fra start. Det ble en umiddelbar suksess. Ipswich klarte uavgjort i den meget vriene bortekampen mot Derby, og den tidligere Lyn- og Aalesund-spilleren ble kåret til banens beste av en radiokanal og Ipswich-supporterne.

Parr beholdt plassen på venstrebacken i lørdagens kamp mot Millwall, og suksessen fortsatte. Ipswich tok sin andre seier for sesongen, mens Parr bidro til at laget holdt nullen for første gang denne sesongen. I tillegg var han et viktig våpen offensivt med sine sugende løp langs kanten.

Skademessig ser det bra ut, og McCarthy stiller trolig med den samme startelleveren som sist.

Brighton har åpnet sesongen med 2-1-3, noe som må være skuffende med tanke på hva slags motstand man har møtt: Sheffield Wednesday, Birmingham, Leeds, Bolton, Charlton og Brentford.

Kommer fra 2-3-tap borte mot Brentford, en kamp der det ble avdekket store problemer i forsvarsspillet.

Solly March og Dale Stephens er fortsatt ute med skader, ellers ser det bra ut.

Ipswich ble bedre og bedre utover i kampen mot Millwall og har nok mye selvtillit i troppen etter to sterke matcher på rad. Laget har vunnet to av tre hjemmekamper og var det sjette beste hjemmelaget forrige sesong.

Vi tror på en ny opptur mot et Brighton som ikke har fått det helt til å stemme innledningsvis. H til 2,35 i odds spilles som dagens første tips.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus