Parr fra tiden i Crystal Palace.
Parr fra tiden i Crystal Palace. Foto: Empics Sport (Pa Photos)

Parr og kompani er i siget

Jonathan Parr og hans Ipswich har fått en kjempestart på sesongen, og bør ta tre nye poeng mot en formsvak motstander.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1: Ingen har slått Mainz
Langskudd: Tøff oppgave for Nordtveit
Tippekupongen:
Viktig dag for bunnlagene
Jackpot-V75 Momarken:
Damene viser vei i millionjakten

Det er et kjempemessig langoddsprogram denne lørdagen. Manchester City og Tottenham sparker lørdagen i gang og det er flust av godbiter både i dag og søndag.

Ikke glem å følge Sportspills Facebook-side for daglige oppdateringer på det som rører seg i vår verden av sport og spill.

Dagens dobbel
Ipswich + Nice, samlet odds 3,80

Dagens dobbel

Ipswich + Nice H & H


Ipswich - Blackburn, H 1,90
Jonathan Parr og hans Ipswich har virkelig funnet en god flyt, og har 4-3-0 de siste syv. De ledet også lenge borte mot Nottingham Forest sist, men seieren glapp mot slutten. Likevel er de nå på en fin sjetteplass og for fullt med i opprykkskampen.

4-0-1 på hjemmebane er veldig imponerende. Det bygger på den fine hjemmeformen de hadde i fjor, da endte de med 12-6-5 på eget gress.

Cameron Stewart er ute, mens Jonathan Williams er tvilsom.

Blackburn var preget av mye optimisme før sesongen, men de har sluknet litt og fremstått meget ustabile. 2-2-3 er fasit de siste syv, og de har nå tre kamper uten seier - selv om de hadde gode vinnersjanser i begge de to siste kampene.

16-18 i målforskjell viser at de er altfor gavmilde til å henge med i toppen. Det samme gjør bortestatistikken på 2-0-3, og de har slått kun Fulham og Blackpool på reisefot i sesongåpningen.

Paul Robinson er tvilsom og eneste bekymring på skadefronten denne lørdagen.

Det er ingen tvil om hvilket lag som er i best flyt, og hjemmeseier til 1,90 passer meget godt i en dobbel.

Nice - Bastia, H 2,00
Hjemmelaget fra sørkysten er ustabile også i år, men er faktisk bare to poeng bak tredjeplasserte PSG. Har fått noen veldig gode resultater mot antatt gode lag, og har slått for eksempel Lille og Metz på hjemmebane.

Ellers har de fått en fin start på eget gress, og har 3-1-1 de fem første hjemmekampene. Tapet kom mot Bordeaux, mens Montpellier holdt dem til uavgjort forrige runde. Det skal sies at hjemmelaget ikke gjorde en spesielt god innsats i den kampen, og var heldige som utlignet mot slutten.

Cvitanich, Delle, Traore og Rafetraniaina er alle utilgjengelige i dette middelhavsderbyet.

Bastia har åpnet sesongen ganske svakt under den nye treneren Claude Makélélé, og befinner seg nest sist på tabellen. Kun en trepoenger har de sikret så langt, hjemme mot Toulouse. Har nå gått seks kamper uten seier, og allerede begynner varsellampene å blinke.

Og som ikke det var nok - av sikkerhetsgrunner er korsikanerne nødt til å reise til fastlandet uten sine supportere. Derbyet har mye følelser og man tør ikke ta sjansen på at supporterne barker sammen. Det betyr at Bastias spillere må ta fergeturen alene.

Pino, El-Hadji Ba fra Sunderland og Diakité er alle ute. I tillegg er Brandao og Cahuzac suspenderte. Ikke en drømmesituasjon for den allerede pressede Makélélé.

Nice har alle faktorer i sin favør denne lørdagen og vi tror de innfrir forventningene til meget pene 2,00 i odds. Noe som fører totaloddsen opp i smått lekre 3,80.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus