Jonathan Parr (til venstre) spilte Premier League-fotball for Crystal Palace forrige sesong. Blir det opprykk fra Championship med Ipswich i år?
Jonathan Parr (til venstre) spilte Premier League-fotball for Crystal Palace forrige sesong. Blir det opprykk fra Championship med Ipswich i år? Foto: Rex/joe Toth/bpi

Parr skal tilbake i Premier League

Jonathan Parr og Ipswich kan overta ledelsen i Championship i kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Dagens dobbel: 
Her blir det ikke mange mål
Tippetips: 
12 rette og store premier?
V76 Bjerke:
  Prinsen blir holdepunktet
V4 Bollnäs: 
Hett objekt kan felle favoritten

Onsdagens langoddsprogram består blant annet av kamper fra ligacupen, Championship, spansk, italiensk og spansk cup, Afrikamesterskapet og NHL.

Dagens oddstips

Brighton - Ipswich B


Brighton kom under 0-1 tidlig i kampen mot Brentford i helgen og fikk det enda vanskeligere da forsvareren Lewis Dunk (toppscorer med fire mål) ble utvist en halvtime før slutt. Dermed endte det med et skuffende hjemmetap – etter fine 2-2-0 på de fire foregående kampene.

Ligger på 19. plass, og det skiller tre poeng ned til Millwall på den øverste nedrykksplassen. Er ligaens tredje svakeste hjemmelag (2-6-5 på 13 kamper).

Dunk soner karantene i kveld, mens Craig Mackail-Smith, Greg Halford og Jake Forster-Caskey er usikre etter å ha pådratt seg smeller i helgen. Kazenga LuaLua og Dale Stephens er snart tilbake etter sine skader, men Andrew Crofts har en lang vei å gå før han blir klar for spill igjen. Leon Best kan debutere etter å ha blitt hentet på lån fra Blackburn.

Ipswich slo tilbake etter 0-1-tapene for Derby og Southampton med en grei 3-1-seier borte mot kriselaget Ipswich i helgen. Den tidligere Leeds-angriperen Noel Hunt debuterte som fast Ipswich-spiller med to mål i oppgjøret.

Ipswich klatret opp på andreplass og ligger ett poeng bak Bournemouth. Ettersom sistnevnte tapte for Leeds i går, vil Ipswich toppe tabellen når den 27. runden er ferdigspilt dersom det skulle bli tre poeng i kveld.

Keeper Dean Gerken sliter med en skade, og klubben har dermed hentet inn Paddy Kenny som backup for Bartosz Bialkowski. Midtbanespillerne Teddy Bishop og Cole Skuse stod over helgens kamp grunnet sykdom, men er meldt klare. Luke Hyam og David McGoldrick er fortsatt ute med skader.

Selv om kveldens kamp er viktig for hjemmelaget, er det helgens FA-cupoppgjør mot Arsenal som er den store godbiten på Falmer Stadium denne uken. Brightons nye manager Chris Hughton bedyrer at han ikke tenker på den kampen ennå, men det er ikke utenkelig at storkampen likevel tar litt fokus vekk fra møtet med Ipswich.

Ipswich har vunnet de tre siste innbyrdes med 2-0, og Brighton stiller litt svekket i kveld. Vi tror Jonathan Parrs klubb tar tre viktige poeng i jakten på direkte opprykk og spiller B til 2,50 i odds.