Penger å hente på kvartfinalene

Det er duket for kvartfinaler i NM for kvinner, vi satser på en dobbel til fire ganger innsatsen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Gjestene i kanonform
Klepp tok en brakseier borte mot svake Sandviken i helgen, og har med det plassert seg midt på tabellen. 4-0-3 hjemme i serien. Asker kjemper i toppen sammen med Kolbotn og Røa, og tok sist en sterk 5-0 seier borte mot Amazon Grimstad. 4-2-2 på fremmed gress i serien, og de vant 2-0 her tidligere i år. Asker er et bedre lag, og bør vinne nok en gang. Sjansen for at de vinner med mer enn et mål skal være god i en cupkamp hvor kun seier gjelder, og oddsen fra Norsk Tipping er i toppklasse.

Vinner stort igjen
Kolbotn serieleder foran Røa. 7-0-0 hjemme, målforskjell 33-4. Har dekket to måls handicap i fire av de syv hjemmekampene. Vant tilsvarende seriekamp hele 7-1 for bare en måned siden. Amazon Grimstad hadde som ventet lite å stille opp med mot Asker på lørdag, og tapte hele 0-5. Styrkeforholdet mellom disse skal ikke være veldig annerledes enn da vertene vant med seks mål før ferien. To blank for hjemmeseier med minst tre mål kan brukes.

NB! Norsk Tipping har utover dagen satt oddsen ned fra 2,00 til 1,70 på begge kampene. 2,89 i totalodds er naturligvis ikke interessant.

Mest lest