Foto: hesteguiden.com

Perfekt oppgave for vår V65-banker!

Løpene på Bjerke i dag er avlyst. Det laver ned med snø i Oslo og store deler av Østlandet, og det lar seg ikke gjennomføre å kjøre travløp.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Værgudene har slått seg vrange denne lørdagen, og vi må bare innfinne oss med at det ikke vil bli servert noe trav fra Bjerke i kveld! Alle innsatser tilbakebetales, og da er det bare å se frem i mot en meget spennende V75-omgang på Momarken på mandag!

Etter å ha tjent mer enn 800.000 kroner som unghest har det naturlig nok ikke vært like enkelt for 6 Kasper Mollyn de to siste sesongene (støtt på skarp konkurranse, og ofte stått i dårlige spor...), men i den femte avdelingen på lørdag ser det unektelig lyst ut med tanke på seier. Kusk Tom Erik Solberg er en våken herremann, og han har nok skjønt tegninga med at han får overta teten fra 5 Arion på et relativt tidlig tidspunkt med Braute-sønnen.

I så fall skal sjansene for at vår banker for dagen leder rundt om være svært gode, og Romtveit-traveren vant da også et tilsvarende løp (hovedbilde!) fra spiss på nettopp dagens arena tidligere i år. Det er ikke veldig mange av dagens konkurrenter som er tøffe nok til å holde tempo oppe utvendig, og da tror vi Solberg får styre å stelle som han vil der fremme.

To hester gjør opp
Ja, vi mener duoen 9 Zambrottanewport og 12 Beat The Wiz hever seg klart over mengden i innledningen, og vi er rimelig trygge på at vinneren er nevnt. Førstnevnte debuterte med en solid triumf på fine 18.0 (etter en kjapp sisterunde) for Trond Anderssen, og i kraft av sporet, tror vi Juliano Star-sønnen fort kan bli vond å fange for favoritten. Sistnevnte var totalt overlegen sist, men 3-åringen står her litt kinkig til innerst i andre rekke. Det er uansett på slutten Eggen-traveren gjør løpene sine, og normalt har The Wizard-sønnen er bra bud på den gjevest sjekken.

Vi tar en frekkis!
Vi dropper nemlig favoritten 11 Bokli Oda fra et kinkig spor mot klart skjerpet motstand, og står på duoen 3 Skogbryn Svarten (kan få tet, og det er litt enklere i mot for Alm Svarten-sønnen ved denne anledningen) og 9 Egil (virker langt mer stabil på auto nå, og Lome Elden-sønnen har jo fryktelig tunge avslutninger å by på ved full form) i den tredje avdelingen. Begge viser solid form om dagen, og i feilfrie utgaver dukker de garantert opp i striden helt der fremme. En liten outsider kan 7 Jotun være, og den kapable Høiby Kongen-sønnen får en plass på vårt største spilleforslag.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V65-2: Fryktelig åpent, og vi kan fort få en smell. 5 Frøen Marida debuterer i ny regi, og med positive treningsrapporter i ryggen skal Minpil-datteren regnes tidlig. Ga seg litt for enkelt i V75`en sist gjorde 5 Nebbenes Eldi, men dagens korte distanse setter nok Spikeld-datteren litt mer pris på. Flott til i sitt smygspor står 9 Høvåg Faksi, og den fartsfylte Järvsöfaks-datteren er snakk om en tidlig gardering.

V65-4: Litt småskummelt også her, men vi satser på at vi har plukket vinneren på våre tre utvalgte. Vi er litt inne på at 3 Mermaid`s Magic kan nå føringen i løpet, og i så fall bør den formtoppede Andover Hall-sønnen ha et bra bud på den gjeveste sjekken. 4-åringen har gått flotte løp i fra til dels vanskelige utgangsposisjoner nå på slutten, og her står Halle-traveren endelig riktig til. 4 Highfive Kemp holder uforandret fin form, og Hamre-traveren må regnes tidlig sammen med kapasitetshesten 10 Kendrick`s Victory.

V65-6: Vinneren er slett ikke lett å spå her heller, og bred gardering er å anbefale. Favoritten 7 Brown Sugar Lady står litt kinkig til, og selv om Running Sea-datteren skal være av de bedre her, ja så er ikke Otteresen-traveren akkurat kjent for å rade opp. Stadig klart bedre enn raden er 11 Chanto Super Girl, og det må da vel snart være slik at Super News-datteren skal få litt klaff. Anderssen-traveren var strålende etter tidlig galopp i et tøft V75-løp sist, og med litt flyt på veien kan 5-årshoppa her avslutte året med en høyst velfortjent seier.

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 360 og 1134 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan du kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Kjøp en bong og se V65-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.10-19.45 på lørdag!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør