GIKK NED: Petter Belsvik tok steget ned til 2. divisjon etter å ha ledet Stabæk til opprykk i 2013. Her fra tiden i bærumsklubben.
GIKK NED: Petter Belsvik tok steget ned til 2. divisjon etter å ha ledet Stabæk til opprykk i 2013. Her fra tiden i bærumsklubben. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Petter Belsvik leverer fortsatt

Fram Larvik har igjen åpnet sesongen godt og trener Petter Belsvik vet hvordan han skal styre skuta.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsprogram: 
Oddstips 2: Forferdelig år for Hareide
Langskudd: Molde virker resignerte
Tippekupongen: Glimt er i sitt livs form

V75 Sørlandet: Dobbel syverpott og haugevis med millioner
V65 Jägerso Galopp: Derbydag med jackpot på Jägersro

Av fredagens to tips, gikk singelen til 2,05 inn. Langskuddet på Aston Villa endte i en kjedelig 0-0-kamp.

Det er et rikelig utvalg på lørdagens langoddsprogram, og Allsvenskan, Tour de France og Oddsen-ligaen er blant hendelsene som preger det.

Mens du venter på Premier League-start, kan du allerede nå sette opp ditt eget lag i Nettavisens splitter nye Premier League fantasy! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart 16/17 - og det vil du vel ikke gå glipp av?

Dagens single, innleveringsfrist klokken 15.55.
Fram Larvik - Alta, H 2,05.

Hjemmelaget har fått en god start på sesongen, men falt fra tredjeplassen da de tapte 1-4 for Notodden sist.

Ellers har de levert gode resultater og hadde seks kamper uten tap før møtet med topprivalen. 3-1-1 på hjemmebane må sies å være en godkjent statistikk.

Ved roret har de Petter Belsvik, den tidligere landslagsspilleren som ledet Stabæk til opprykk i 2013. Men i stedet for å bli med opp, tok han steget ned til 2. divisjon for å lede Fram.

Den første sesongen endte de på en respektabelt tredjeplass, etter å ha kjempet for å unngå nedrykk forrige sesong.

Denne sommeren har hjemmelaget forsterket troppen med tidligere Sandefjord-spiller Mats Haakenstad.

Borte verst
Alta fikk den noe utakknemlige jobben med å reise sørpå til nesten hver kamp, men har levert godt til tross for lang reisevei i den totale serien - gode hjemmeprestasjoner har sørget for dét.

Men prestasjonene varierer stort fra borte- til hjemmebane. På reisefot har de 1-1-3, med seier kun over hakkekylling Drammen FK.

Derfor er Fram vurdert som favoritt denne sommerdagen og alt ligger til rette for en hjemmeseier til den gamle storheten.

Vi spiller hjemmeseier i Oddsen-ligaen avdeling 2 til 2,05 i odds - som synes å være svært godt betalt for et så solid lag som Fram.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør